امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان من دارم یه برنامه می نویسم یه جا مشکل پیدا کردم من یه استرینگ رو مساوی Double قرار دادم ک بتونم باهاش ضرب و تقسیم و... انجام بدم حالا میخوام جوابی ک از تقسیم یا ضرب یا جمع و منها به دست میاد به صورت یه عدد صحیح باشه یعنی اعشاری نباشه از دستور Round استفاده کردم ولی این دستور مثلا عدد 9.5 رو رند میکنه 10 میشه نمیخوام اینکار بشه فقط میخوام عدد اعشار برداشته بشه عدد من به صورت یک Double هستش ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام بررای چیزی که میخوای باید از کتابخانه ICOSSTRING استفاده کنی و توی این پست میتونی دانلودش کنی. http://answercenter.ir/thread49.html و در نهایت چیزی رو که میخواهید با یک مثال ساده براتون نوشتم: [b] Dim JodaSaz As ICOSStrings[/b] [b] Dim Adad As Double : Adad = 2.5[/b] [b] Dim Reshte As String : Reshte = Adad[/b] [b] Reshte = JodaSaz.Mid(Reshte,0,Reshte.IndexOf("."))[/b] [b] Msgbox(Reshte,"")[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم واسه راهنمایی این روش و خودم الان نوشتم وقتی فک میکنم میبینم خیلی راحت بود با این کد نیازی به اون کتابخانه ای ک شما گفتین نیست Sub remv(num As String) As String If num.Contains(".") Then num = num.Replace(num.SubString(num.IndexOf(".")),"") End If Return num End Sub فقط کافیه اون Double رو به این متد بفرستین و خروجی رو با حذف اعشار بگیرین نوشته شده که اگه داخل استرینگ "." بود استرینگ num رو از جدایی ک "." داره به بعد جدا کنه و به "" تبدیل کنه و در آخر مقدار رو به استرینگ num بازگشت بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ یا بندده سوالتون رو بد متوجه شدم یا شما کدتون رو اجرا نکردید. شما اگه میخوایید مثلا عدد 2.5 رو به صورت 2 ببینید که کد بنده وایه همین عمله. ولی اما اگه میخوایین 5. رو ببینین که کد خودتون درسته. متدتونم وفتی مقدار برگشتی داره باید نوعشم مشخص بشه. [b]Sub remv(num As String) As String[/b] [b] If num.Contains(".") Then[/b] [b] num = num.SubString(num.IndexOf("."))[/b] [b] End If[/b] [b] Return num[/b] [b]End Sub[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تصحیح کردم متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرنیوکی 147
سلام دوستان
من دارم یه برنامه می نویسم یه جا مشکل پیدا کردم
من یه استرینگ رو مساوی Double قرار دادم ک بتونم باهاش ضرب و تقسیم و... انجام بدم
حالا میخوام جوابی ک از تقسیم یا ضرب یا جمع و منها به دست میاد به صورت یه عدد صحیح باشه یعنی اعشاری نباشه
از دستور Round استفاده کردم ولی این دستور مثلا عدد 9.5 رو رند میکنه 10 میشه نمیخوام اینکار بشه
فقط میخوام عدد اعشار برداشته بشه
عدد من به صورت یک Double هستش ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.