AliYazdi.B4A 6 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلام این ارور رو کسی میتونه رفع کنه؟ خیلی تلاش کردم برای رفعش ولی نشد کد نویسی هم کد های سادس مثل تعویض فونت.لود کردن تصویر و... کد های سنگین نیست موقع ریلیز آخریه ی برنامه که کار تموم شده بود این ارور اومد جاوا رو هم چک کردم.مشکلی نداشت حتی دوباره نصب کردم این هم عکس ارور: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliYazdi.B4A 6 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ مرسی ارور رفع شد ماژول Windows لود شده تو بیسیک ولی من نمیبینمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliYazdi.B4A 6 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ http://s6.picofile.com/file/8258814792/Magico_Studio_Application.rar.html لینک دانلود سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ @@AliYazdi.B4A, سلام بفرمایید درست شد My Studio App.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliYazdi.B4A 6 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ من سورسمو دادم روی یه کامپیوت دیگه تست کردم بازم همین ارورو داد و سورس های دیگه رو هم کامپیوترم ارور نمیدهاگر میخواید سورس رو هم بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ @@AliYazdi.B4A, اگه اینطور که میگین باشه مشکل از سورس هستش سورستون رو اینجا قرار بدید یا خصوصی بفرستید چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ درود مشکل از جاوا تون هستش اینجور که مشخصه جاوا نسخه جدید رو نصب کنید بیسیک رو هم محض اطمینان کلا پاک کنید و دوباره نصب کنید همچنین قبل از نصب مجدد به مسیر C:\Users\UserName\AppData\Roaming برید و پوشه anywhere software رو هم حذف کنید + بیسیک رو هم در مسیر جدید نصب کنید و از کپی کردن کتابخانه های قبلی هم به صورت دسته جمعی در کتابخانه های جدید خودداری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AliYazdi.B4A 6
سلام این ارور رو کسی میتونه رفع کنه؟
خیلی تلاش کردم برای رفعش ولی نشد
کد نویسی هم کد های سادس مثل تعویض فونت.لود کردن تصویر و...
کد های سنگین نیست
موقع ریلیز آخریه ی برنامه که کار تموم شده بود این ارور اومد
جاوا رو هم چک کردم.مشکلی نداشت حتی دوباره نصب کردم
این هم عکس ارور:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.