seyed_27 170 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان کتابی با WebView نوشتم میخوام امکان سرچ براش بگذارم لطفا سورس یا آموزشی دارید دریغ نفرمائید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست من به نظر من سرچ در webview ممکن نیست چون ک وب ویو حکم مرورگر خودمونو داره و نمیشه با اون فایل html رو سرچ کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ این امکان وجود داره اگر دقت کرده باشید در مرورگرها نیز امکان سرچ وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ جوینده یابندست دوستان توسعه بدند WebViewSearchTest.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید دوست من من فکر کردم ک ایشون یک html رو از پوشه ی files برنامه فراخوانی کردن بله درسته تو وب ویو میشه سرچ کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان
کتابی با WebView نوشتم میخوام امکان سرچ براش بگذارم لطفا سورس یا آموزشی دارید دریغ نفرمائید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.