101011 50 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلام وقت بخیرمن دو تا باتن دارم که هر کدوم یه مقداری دارنحالا میخوام با کلیک روی کی از اون ها مقدار دوتاش رو هم همزمان جدا از هم داشته باشمچیکار کنم؟اگه لطف کنید ج بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ درود، یکی از راه های که ذهنم میرسه اینه که یه Type تعریف کنید در قسمت Globals: Type Buttons_Info(FirstButton As String,SecondButton As String) به این صورت Type که تعریف کردید رو یه نمونه ازش بسازید و استفاده کنید: Dim info As Buttons_Info info.Initialize info.FirstButton = "meghdare dokme avval" info.SecondButton = "meghdare dokme dovvom" حالا این نمونه رو به مشخصه Tag دکمه هاتون نسبت بدید: btn1.Tag = info btn2.Tag = info از این به بعد هرجا که روی یکی از این دکمه ها کلیک بشه با این کد میتونید به مقادیر هر دو دسترسی داشته باشید: Dim info As Buttons_Info Dim btn As Button btn = Sender info = btn.Tag Msgbox(info.FirstButton & CRLF & info.SecondButton,"") جستجو کنید، اطلاعات بیشتری توی سایت وجود داره. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام وقت بخیر
من دو تا باتن دارم که هر کدوم یه مقداری دارن
حالا میخوام با کلیک روی کی از اون ها مقدار دوتاش رو هم همزمان جدا از هم داشته باشم
چیکار کنم؟
اگه لطف کنید ج بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.