امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ دانلود : FileManager.zip ___________________________________________________________ دانلود سورس ورژن جدید ورژن جدید کتابخونه رو هم از تاپیک خودش میتونین دانلود کنین :http://answercenter.ir/topic/14643-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariafile/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ لایک خسته نباشید داداش لطفا در انتظار کتابخونه های بیشتر و بهتر از شما.... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi666 28 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ خسته نباشد استاد واقعا عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ عالی منتظر کار بیشتر ازتون هستیم خسته نباشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشی امین جون . مثل همیشه ایول موفق باشی رفیق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ @, امین جان خسته نباشی دلاور یکی از بزرگترین افتخارات انجمن ما داشتن امین شاهدی هست به همین واسطه کتابخانه هایی رو زدیم که مثل و نمونش نزاید توی بخش اندروید استدیو هم که همیشه پشتمون گرم به امین شاهدی و امین ها بوده و هست مرسی پسر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اریا لایب ورزن 6 و 7 رو هم دارم بازم ارور میده و نمیشناسه این سه متغیر رو Dim AriaFile As AriaFile Dim FileUtils As AriaFileUtils Dim LastFileClicked As AriaFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اریا لایب ورزن 6 و 7 رو هم دارم بازم ارور میده و نمیشناسه این سه متغیر رو Dim AriaFile As AriaFile Dim FileUtils As AriaFileUtils Dim LastFileClicked As AriaFile دوست عزیز اینا چه ربطی به آریالیب دارن ؟ عنوان تاپیک رو بخونین گفتم کتابخونه AriaFile ! از لینک زیر دانلودش کنید : http://answercenter.ir/topic/14643-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariafile/ @, امین جان خسته نباشی دلاور یکی از بزرگترین افتخارات انجمن ما داشتن امین شاهدی هست به همین واسطه کتابخانه هایی رو زدیم که مثل و نمونش نزاید توی بخش اندروید استدیو هم که همیشه پشتمون گرم به امین شاهدی و امین ها بوده و هست مرسی پسر لطف داری دلاور مام هرچی یاد گرفتیم از همین انجمن بوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سورس فایل منیجر آپدیت شد و امکانات بیشتری توش قرار گرفت و با ورژن جدید کتابخونه هم متچ شد ، برای همه ی کد ها هم توضیح گذاشتم تا با سبک کارش آشنا شین :FileManager2.zipورژن جدید کتابخونه رو هم از تاپیک خودش میتونین دانلود کنین :http://answercenter.ir/topic/14643-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-ariafile/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ باسلام خدمت همگی بنده باید کدوم آدرس رو ازداخل سورس ویرایش کنم که فقط طبق همون ادرس لیست فایل هارو لود کنه منظورم همون ادرس مثلا توی داخل حافظه ی داخلی بیاد پوشه زاپیا رو بخونه نه کل حافظه داخلی رو. امید وارم منظورمو متوجه شده باشید.من هرچی گشتم همچین ادرسی رو پیدانکردم یه ادرس دهی اخر سورس بود که اخرش یک بک اسلش اضاف کردموZApayنوشتم اما هنوزم کل حافظه داخلی رومیخونه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ توی اکتیویتی create کد زیر رو تغییر بدن و آدرسی که میخواین رو بزارین LoadPathToListView(FileUtils.DirRootExternalpath) برای مثال : LoadPathToListView(FileUtils.DirRootExternalpath & "/Zapya") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ ممنون ازپاسخ گوییتون. برای اینکه وقتی مثلا داخل یک پوشه خالی بود وهیچ ایتمی وجود نداشت بایدچه شرطی بنویسم که مثلا بایه توست مسیج بگه این پوشه خالی است.میدونم این امر خیلی مبتدی هست ولی برای من تقریباسخته! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ استاد شاهدی چرا فقط حافظه گوشی رو نشون میده و مموری رو نمایش نمیده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ Dim adapter As AriaAdapterB4aLayout من در این خط ارور دارم با اینکه تمام کتابخانه های آریا تیک ورده است / خود آریا فایل هم ورژن 1.20 فعاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sina.kordestani 1 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ داداش دمتگرم عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.