hadi666 28 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت استادان عزیز عید همگی میارک یه سوال داشتم صفحه splash توی متریال عرف هست یا خیر ؟ اگه اره چجوری باید توی layout مربوط به splash اکشن بار رو مخفی کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi666 28 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت استادان عزیز عید همگی میارک یه سوال داشتم صفحه splash توی متریال عرف هست یا خیر ؟ اگه اره چجوری باید توی layout مربوط به splash اکشن بار رو مخفی کنم ؟؟؟؟ در متریال به جای صفحه ی اسپلش از material intro استفاده میشه سرچ کنید همین اسم رو متوجه مشید چی هست کتابخونش هم توسط دوستان رپ شده برای بیسیک بزودی منتشر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/04/16, 00:11:53، امین پوراباذری گفته است : در متریال به جای صفحه ی اسپلش از material intro استفاده میشه سرچ کنید همین اسم رو متوجه مشید چی هست کتابخونش هم توسط دوستان رپ شده برای بیسیک بزودی منتشر میشه سلام.این کتابخونه رپ شده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، arash872 گفته است : سلام.این کتابخونه رپ شده؟؟؟ بله اما در این انجمن هنوز قرار نگرفته متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : بله اما در این انجمن هنوز قرار نگرفته متاسفانه ایکاش هرچه زودتر تو انجمن قرارش بدن مدیران لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi666 28
سلام خدمت استادان عزیز
عید همگی میارک
یه سوال داشتم صفحه splash توی متریال عرف هست یا خیر ؟
اگه اره چجوری باید توی layout مربوط به splash اکشن بار رو مخفی کنم ؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.