E-Beshkani 61 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سلام میخوام با کتابخانه فراخوانی 3 کادر جستجور بسازم ، اما خوب نفهمیدم چیکار کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ Sub Bsearch_Click ListView1.Clear If RadioButton1.Checked=True Then Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE onvan LIKE '%" & Ese.Text & "%'") End If If RadioButton2.Checked=True Then Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE matn LIKE '%" & Ese.Text & "%'") End If For i=0 To Main.cur1.RowCount-1 Main.cur1.Position=i If Main.cur1.GetString("daste") <> 2 Then ListView1.AddSingleLine(" " & Main.cur1.GetString("onvan")) End If Next End Sub درود کد بالا یک جست و جو هست از طریق کتابخانه ی SQL که البته با ListView هم هست ! بنده با فراخوانی کار نکردم... اجازه بدید کسایی که کار کردن یا خود استاد اسکندری عزیز بیان و راهنمایی تون کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E-Beshkani 61 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ Sub Bsearch_Click ListView1.Clear If RadioButton1.Checked=True Then Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE onvan LIKE '%" & Ese.Text & "%'") End If If RadioButton2.Checked=True Then Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE matn LIKE '%" & Ese.Text & "%'") End If For i=0 To Main.cur1.RowCount-1 Main.cur1.Position=i If Main.cur1.GetString("daste") <> 2 Then ListView1.AddSingleLine(" " & Main.cur1.GetString("onvan")) End If Next End Sub درود کد بالا یک جست و جو هست از طریق کتابخانه ی SQL که البته با ListView هم هست ! بنده با فراخوانی کار نکردم... اجازه بدید کسایی که کار کردن یا خود استاد اسکندری عزیز بیان و راهنمایی تون کنند ممنونم اگه میشه این محدودیت رو بردارین یا یکم بیشترش کنین ;) >> تعداد نظر مثبتی که شما می توانید بدهید برای امروز به پایان رسیده است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ ممنونم اگه میشه این محدودیت رو بردارین یا یکم بیشترش کنین ;) >> تعداد نظر مثبتی که شما می توانید بدهید برای امروز به پایان رسیده است. محدودیت هارو کمتر کردم... فکر کنم آقا شهاب پست شما رو ندیدن. بهشون میگم خودشون بیان جواب بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام هموطن تست کنید Sub test_TextChanged (Old As String, New As String) fara.CustomSelect("singleline","SELECT * FROM tbl WHERE titr LIKE '%"&edit1.text&"%'","titr","id",Null,Null,Null,listView1,Null,Null) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
E-Beshkani 61
سلام
میخوام با کتابخانه فراخوانی 3 کادر جستجور بسازم ، اما خوب نفهمیدم چیکار کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.