سیب8 10 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه سوال دارم جوابش برام خیلی مهمه من برنامه نویس حرفه نیستم شاید از سوالم خندتون بگیره ولی هرکی خوند لطفا جواب بده 1-چطور میشه کارکرد که اپی که می سازیم مدل کیبورد تمام صفحه نباشه و بره پایین صفحه 2-چطور باید کاری کرد که تو تنظیمات گوشی اسم کیبورد هم بغل اسم کیبورد اصلی گوشی (مثلا سامسونگ یا گوگل کیبورد)برای کاربر بعنوان گزینه نمایش داده بشه در آخر دوستان اگه سورس برنامه کیبورد رو که سایت های خارجی میزارن دارن برام بزارن من یه دونه سورس بیسیک گیر اوردم ولی نمیدونم بدرد میخوره یانه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ 1-چطور میشه کارکرد که اپی که می سازیم مدل کیبورد تمام صفحه نباشه و بره پایین صفحه میتونید خودتون یک کیبرد اختصاصی واسه خودتون بسازید با Panel یا هرچیزی که دوست دارید و اون رو به هر شکل و شمایلی که دوست دارید نمایش بدید فکر کنم دو سه تا سورس کیبرد هم توی انجمن هست جست و جو کنید پیدا میکنید حتما 2-چطور باید کاری کرد که تو تنظیمات گوشی اسم کیبورد هم بغل اسم کیبورد اصلی گوشی (مثلا سامسونگ یا گوگل کیبورد)برای کاربر بعنوان گزینه نمایش داده بشه شخصا با این موضوع کار نکردم . صبر کنید سایر دوستان اگه تجربیاتی دارن راهنمایی تون کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ آموزش ساخت کیبورد در تاپیک زیر هست میتونید به سلیقه خودتون شخصی سازیش کنید http://code.tutsplus.com/tutorials/create-a-custom-keyboard-on-android--cms-22615 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیب8 10 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ میتونید خودتون یک کیبرد اختصاصی واسه خودتون بسازید با Panel یا هرچیزی که دوست دارید و اون رو به هر شکل و شمایلی که دوست دارید نمایش بدید فکر کنم دو سه تا سورس کیبرد هم توی انجمن هست جست و جو کنید پیدا میکنید حتما شخصا با این موضوع کار نکردم . صبر کنید سایر دوستان اگه تجربیاتی دارن راهنمایی تون کنند مدیر من یه سوال دارم با همین شماره ایرانسلی که گذاشتید میتونم با هاتون تماس بگیرم من چند تا سوال دارم که اگه اجازه بدین بهتون زنگ بزنم..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیب8 10
سلام دوستان یه سوال دارم جوابش برام خیلی مهمه من برنامه نویس حرفه نیستم شاید از سوالم خندتون بگیره ولی هرکی خوند لطفا جواب بده
1-چطور میشه کارکرد که اپی که می سازیم مدل کیبورد تمام صفحه نباشه و بره پایین صفحه
2-چطور باید کاری کرد که تو تنظیمات گوشی اسم کیبورد هم بغل اسم کیبورد اصلی گوشی (مثلا سامسونگ یا گوگل کیبورد)برای کاربر بعنوان گزینه نمایش داده بشه
در آخر دوستان اگه سورس برنامه کیبورد رو که سایت های خارجی میزارن دارن برام بزارن من یه دونه سورس بیسیک گیر اوردم ولی نمیدونم بدرد میخوره یانه
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.