این ارسال پرطرفدار است. مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه دیدم جو انجمن بیشتر سوال و پرس شده گفتم یک آموزش کاربردی برای بعضی دوستان آماده کنم چون خداییش خیلی خیلی هم سوال شده بود ان شالله از این به بعد سوالات رو به این تاپیک ارجاع بدید خب این آموزش همینطور که از اسمش مشخصه یاد میگیریم که چطور وقتی مطالب رو از دیتابیس به صورت مولتی پنل میخونیم چطوری ارتفاع Label و Panel رو تنظیم کنیم با طول متن !!! این آموزش واسه کسایی که اصلا کار با دیتابیس بلد نیستند هم خوبه چون از صفر شروع کردیم پروژه رو ساخت دیتابیس و خوندن اطلاعات و مولتی پنل و ... آموزش داده میشه خلاصه ! از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردیم فقط SQL و StringUtils کتابخونه StringUtils رو هم برای کسایی که ندارن پیوست کردم میتونند دانلود کنند خود آموزش رو هم 15 دقیقه هست با حجم حدود 25 مگابایت : http://s7.picofile.com/file/8258798992/Label_Height_Panel_Height_Text_Height_AnswerCenter_IR_.rar.html موفق و پیروز باشید StringUtils.rar 21 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ حیف بود اسپم ندم خیلی ممنون من که خیلی بهش نیازمند بودم 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ رمز فایل چیه ؟ هرچی ادرس انجمن رو میدم میگه غلطه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ رمز فایل چیه ؟ هرچی ادرس انجمن رو میدم میگه غلطه رمز: answercenter.ir کیبورد رو فارسی کنید.. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام،بزرگوار فکر کنم لینک خرابه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام،بزرگوار فکر کنم لینک خرابه دوست عزیز لینک مشکلی نداره !!! لطفا با فایرفاکس تست کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز لینک مشکلی نداره !!! لطفا با فایرفاکس تست کنید. تست کردم درست شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیزاستاد ایزدی واقعا آموزش بی نظیری بود خسته نباشیدطبق آموزش شما تونستم مولتی پنل رو بسازم و متن لیبل رو تنظیم کنم و بشه اندازه مولتی پنل مونحال هر چه سعی کردم نتونستم شخصی سازیش کنممیخوام چیزی شبیه این تصویر بزنم توضیحات:دو تا لیبل دارم میخوام توی هر دوتا متن بلند قرار بگیره و لیبل ها به اندازه مولتی پنل کشیده بشه مثلا : اگه متن لیبل یک سه خطه وقتی که لیبل 1 به خط سوم رسید بعد یه فاصله کوتاه ایجاد بشه و لیبل دو شروع بشه و تا آخر بره به اندازه متنش همین مولتی پنل عکس های کپی و اشتراک و .. پایین پایین در مولتی پنل قرار بگیره تمامسورس رو نوشتم فقط نمیدونم چطور اندازه بدم آموزش های لیمیت دادن رو هم دیدم هیچ کدوم در این مورد بحث نکرده بود دوستان کمکاگه هزینه هم داشته باشه پرداخت میکنم تلگرام بنده @arefhoot_22 بخدا بد جور گیرم دوستان لطفا کمک کنیدکارم بد جور لنگ همین اندازه دادن به ملتی پنل هستشاینم سورس جهت ویرایش برای دوستانtest.zip نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، نیاز به پرداخت هزینه نیست! همین آموزش تاپیک + آموزش مولتی پنل که توسط آقای ایزدی ضبط شده رو مشاهده کنید + آموزش Tag و Sender در مولتی پنل رو ببینید + سورس پیامک ماه رمضان رو دانلود و از اون استفاده کنید + مشکلات کاربران رو در رابطه با مولتی پنل جستجو کنید. پنج مورد بالا شما رو در ساخت مولتی پنل کمک می کنه. همچنین گزینه آخر مشکلات کاربران درباره مولتی پنل هست که خیلی در موردش بحث شده و اکثراً هم به نتیجه رسیدن. موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه دیدم جو انجمن بیشتر سوال و پرس شده گفتم یک آموزش کاربردی برای بعضی دوستان آماده کنم چون خداییش خیلی خیلی هم سوال شده بود ان شالله از این به بعد سوالات رو به این تاپیک ارجاع بدید خب این آموزش همینطور که از اسمش مشخصه یاد میگیریم که چطور وقتی مطالب رو از دیتابیس به صورت مولتی پنل میخونیم چطوری ارتفاع Label و Panel رو تنظیم کنیم با طول متن !!! این آموزش واسه کسایی که اصلا کار با دیتابیس بلد نیستند هم خوبه چون از صفر شروع کردیم پروژه رو ساخت دیتابیس و خوندن اطلاعات و مولتی پنل و ... آموزش داده میشه خلاصه ! از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردیم فقط SQL و StringUtils کتابخونه StringUtils رو هم برای کسایی که ندارن پیوست کردم میتونند دانلود کنند خود آموزش رو هم 15 دقیقه هست با حجم حدود 25 مگابایت : http://s7.picofile.com/file/8258798992/Label_Height_Panel_Height_Text_Height_AnswerCenter_IR_.rar.html موفق و پیروز باشید برا لیمیت دادن به ایتمهای مولتی پنل و لود دسته ای مطالب راهی هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۶ در در 1395/04/17, 11:09:38، مهدی ایزدی گفته است : به نام خدا سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه دیدم جو انجمن بیشتر سوال و پرس شده گفتم یک آموزش کاربردی برای بعضی دوستان آماده کنم چون خداییش خیلی خیلی هم سوال شده بود ان شالله از این به بعد سوالات رو به این تاپیک ارجاع بدید خب این آموزش همینطور که از اسمش مشخصه یاد میگیریم که چطور وقتی مطالب رو از دیتابیس به صورت مولتی پنل میخونیم چطوری ارتفاع Label و Panel رو تنظیم کنیم با طول متن !!! این آموزش واسه کسایی که اصلا کار با دیتابیس بلد نیستند هم خوبه چون از صفر شروع کردیم پروژه رو ساخت دیتابیس و خوندن اطلاعات و مولتی پنل و ... آموزش داده میشه خلاصه ! از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردیم فقط SQL و StringUtils کتابخونه StringUtils رو هم برای کسایی که ندارن پیوست کردم میتونند دانلود کنند خود آموزش رو هم 15 دقیقه هست با حجم حدود 25 مگابایت : Label Height & Panel Height = Text Height(AnswerCenter.IR) موفق و پیروز باشید StringUtils.rar سلام شرمنده پست قدیمی بالا میارم حالا اگه ما دو تا لیبل داشته باشی باید چکار کنیم که اندازه متن ها درست بشه مثه این اکه که دوتا لیبل هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArtArt 0 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ سلام آقا مرسی اموزش جواب داد فقط یه مشکلی هست، اگه اطلاعات دیتابیس رو فارسی بنویسم تو بیسیک از سمت چپ نشونش میده چطوری بیارمش وسط؟ یا کلا راست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArtArt 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در در 1397/01/31, 06:11:21، ArtArt گفته است : سلام آقا مرسی اموزش جواب داد فقط یه مشکلی هست، اگه اطلاعات دیتابیس رو فارسی بنویسم تو بیسیک از سمت چپ نشونش میده چطوری بیارمش وسط؟ یا کلا راست؟ اقا لطفا جواب بدین مهمه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۷ سلام روش شما و استفاده از این کتابخانه کاملا درست . اما اصلا کاربردی نیست . چون هیچ کاربر حرفه ای اگر بخواد متن رو مثلا بالای 5000 هزار کلمه باشه تو پروژش استفاده کنه . متن خیلی نزدیک به هم از نظر ارتفاع توی خط بعدی قرار میگیره . و این چیزی نیست که یک برنامه باید نشون بده .(خودتونم مدونید هیچ برنامه حرفه ای متن رو چسبیده به هم نشون نمیده) و با کد زیر حالا توی بیسیک فور میشه خط ها رو از هم فاصله انداخت Dim jav As Reflector jav.Target =target jav.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") اما دیگه معادلات کتابخونه ای که معرفی کردید بهم میخوره و دیگه کارایی نداره. اگر روشی برای حل این مشکل دارید خوش حال میشیم بازگو کنید. ممنون از اموزش خوبتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.