mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام به منو خود گوشی ایکن اضافه کنم ار این کد استفاده کردم ایا این درست هست یا اشتباه (وقتی از این کد استفاده می کنم ایکن نمیاد) Activity.AddMenuItem2("بستن","bastan",LoadBitmap(File.DirAssets,"11.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ یعنی کسی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ فقط من تایتل رو false کردما آیا این که اگر میشه یه سه تا نقطه در سمت راست گوشی درتایتل درست شد برای منو آیا این جوری باشه در تایتل خوبه می توان این کار رو انجام بدم 1 یا درتایتل یه نقطه 2 تایتا حذف و با دکمه منو وقتی زدم منو با عکس باز شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام از این استفاده کنید Dim bmp As Bitmap bmp.Initialize(File.DirAssets,"ak.png") Activity.AddMenuItem3("hi","menu",bmp,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام 1 من تایتل رو غیر فعال کردم و اگر تایتل رو بزارم عکس نمایش داده میشه من تایتل رو برم میدارم دیگه عکس نمیاد می خوام بدون تایتل باشه با این کد نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من میخوام به منو خود گوشی ایکن اضافه کنم ار این کد استفاده کردم ایا این درست هست یا اشتباه (وقتی از این کد استفاده می کنم ایکن نمیاد)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.