amir1999 81 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان خسته نباشید من میخوام یه اپ خیلی ساده درست کنم که مثلا 10 تا دکمه داشته باشه و وقتی کاربر روی هر کدوم از دکمه ها کلیک کرد علاوه بر اینکه پرداخت دردون برنامه ای انجام میشه و پیامی به کاربر نشون داده مشه(این دوتا رو حدودا بلدم) یک پیام هم برای من بیاد یعنی مثلا وقتی دکمه رو زد یه کد از پیش تعیین شده واسم بیاد اول میخواستم از طریق ایمیل این کارو بکنم اما دیدم شاید بازار قبول نکنه و کاربر پسندانه نباشه حالا شما راهی آسون و کم خرج و دردسر سراغ ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ بحث راحتیه یا نه؟ میتونم دوسه روزه یاد بگیرم؟ تقریبا میشه گفت اره سادس بشرط اینکه یمقدار روی بانک اطلاعاتی mysql و php تمرکز داشته باشید خواستی توی فروشگاه برنامه آنلاین زیاده میتونی آموزش یکی رو ببینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ درود میتونه از طریق دیتابیس آنلاین و متد Post اطلاعات رو در کسری از ثانیه بفرستید واسه خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ درود میتونه از طریق دیتابیس آنلاین و متد Post اطلاعات رو در کسری از ثانیه بفرستید واسه خودتون بحث راحتیه یا نه؟ میتونم دوسه روزه یاد بگیرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir1999 81
سلام دوستان
خسته نباشید
من میخوام یه اپ خیلی ساده درست کنم که مثلا 10 تا دکمه داشته باشه
و وقتی کاربر روی هر کدوم از دکمه ها کلیک کرد علاوه بر اینکه پرداخت دردون برنامه ای انجام میشه
و پیامی به کاربر نشون داده مشه(این دوتا رو حدودا بلدم)
یک پیام هم برای من بیاد
یعنی مثلا وقتی دکمه رو زد یه کد از پیش تعیین شده واسم بیاد
اول میخواستم از طریق ایمیل این کارو بکنم
اما دیدم شاید بازار قبول نکنه و کاربر پسندانه نباشه
حالا شما راهی آسون و کم خرج و دردسر سراغ ندارید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.