efizakeri0098 5 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوباره به همه ی دوستان گل من داخل برنامه ام عکس زیاد دارم و میخوام داخل پوشه assets چند پوشه بسازم و عکس ها رو داخلشون بریزم حب حالا نمیــــ ــدونم چجوری عکس ها رو لود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
efizakeri0098 5 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اینجوری بنویس توی پرانتز ادرس دهی رو اینجوری بنویس (File.fromasset&"/images","pic.jpg"( ببخشید ولی از FromAssets خطا میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ (File.DirAssets, "foldername/"& "1.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اینجوری بنویستوی پرانتز ادرس دهی رو اینجوری بنویس (File.DirAssets, "foldername/"& "1.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
efizakeri0098 5
سلام دوباره به همه ی دوستان گل
من داخل برنامه ام عکس زیاد دارم و میخوام داخل پوشه assets چند پوشه بسازم و عکس ها رو داخلشون بریزم
حب حالا نمیــــ ــدونم چجوری عکس ها رو لود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.