Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید، از کسانی که با رپ کردن کتابخانه کار کردن درخواست دارم که یک آموزش (متنی یا تصویری) درباره رپ کردن کتابخانه های Github برای بیسیک4اندروید قرار بدن. من تونستم یکسری توابع جاوا رو رپ کنم اما کتابخانه هنوز نتونستم. آموزشی هم که آقای ارانی عزیز قرار دادن صدا نداره و متاسفانه زیاد ازش چیزی نفهمیدم. خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ من هم نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ من هم این درخواستو دارم ممنون میشم یکی از اساتید اموزششو بزارن اگه یاد بگیرم گیت هابو خالی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ parhamahmadi78 آقای : پس لینک آموزش چی شد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ آموزش ساخته شده اگر میخواید پیام بدید آدرس بدم آموزش رو خیلی خیلی قبول دارم عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad002 1 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ لینک بزار منم می خوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
با سلام خدمت اساتید،
از کسانی که با رپ کردن کتابخانه کار کردن درخواست دارم که یک آموزش (متنی یا تصویری) درباره رپ کردن کتابخانه های Github برای بیسیک4اندروید قرار بدن.
من تونستم یکسری توابع جاوا رو رپ کنم اما کتابخانه هنوز نتونستم.
آموزشی هم که آقای ارانی عزیز قرار دادن صدا نداره و متاسفانه زیاد ازش چیزی نفهمیدم.
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.