JfM 11 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان یه سوال داشتم چه طوری می شه یه برنامه برای یه سایت ساخت مثلا اینستاگرام یه سایته و برنامه اندروید هم مخصوص به خودش داره اگه بهم بگین خیلی ممنون می شم که چه طور می شه یه سایت وردپرس رو تبدیل به اپ اندروید کرد البته یه وب ویو ساده نمی خوام مثلا قابلیت هم گذاشت من حقیقتش زیاد اینکارارو بلد نیستم اگه بتونین یه ذره جزئیات بهم بگین ممنون می شم مثلا هر مطلبی توی سایت گذاشته می شه توی صفحه اصلی بیاد و طرف بتونه ثبت نام کنه و... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Agahi90 10 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ عالی بود ممنون حذف شد. تبلیغ ممنوع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ درود. دوره کامل آموزشی ساخت دیتابیس آنلاین هم البته توی فروشگاه موجوده که در صورت تمایل میتونید تهییه کنید تا یاد بگیرید چطوری مقادیری جدولی رو توی دیتابیس قرار بدید و در برنامه دریافت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ببینید دوست من الان برای آنلاین شدن و رجیستر کردن در اینستگرام یا هر مسنجری قطعا یک هاست جهت ثبت اطلاعات وجود داره که میاد اطلاعات کاربری رو ذخیره میکنه. و برای گرفتن مقادیر سایت یا فرستادن پارامتر باید با گت المنت ها کار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدین ؟ من یه سایت وردپرس دارم می خوام مطالب این بیاد توی برنامه اندرویدم این کار چه طوری انجام یمش ه ؟ لطفا یه مقدار جزئیات اضافه کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. همونطور که آقا مجید گفت باید شما کار با گت المنت رو یاد بگیرید. والا من دیگه چی بگم خیلی تاپیک داخل این انجمن هست در مورد گت المنت. فقط کافیه سرچ بکنید: گت المنت یا GetElement اینم چند تا تاپیک: www.basic4android.org/thread1573.html www.basic4android.org/thread402-4.html#post9815 اینم یه نمونه سورس هست که میاد آخرین مطالب سایت رزبلاگ رو میگیره و نمایش میده. http://shop.basic4android.org/?p=505 شما خووووب این نمونه تاپیک هارو ببینید و یکمی کار بکنید. و استارت رو برای ساخت برنامه اندروید سایتتون بزنید. هرجا مشکل داشتید تاپیک بزنید ما کمک میکنیم. فقط اول باید یکم با این المنت ها آشنا بشید که اصلا چی هست. و بعد استارت.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JfM 11
سلام دوستان یه سوال داشتم
چه طوری می شه یه برنامه برای یه سایت ساخت
مثلا اینستاگرام یه سایته و برنامه اندروید هم مخصوص به خودش داره
اگه بهم بگین خیلی ممنون می شم که چه طور می شه یه سایت وردپرس رو تبدیل به اپ اندروید کرد
البته یه وب ویو ساده نمی خوام مثلا قابلیت هم گذاشت
من حقیقتش زیاد اینکارارو بلد نیستم اگه بتونین یه ذره جزئیات بهم بگین ممنون می شم
مثلا هر مطلبی توی سایت گذاشته می شه توی صفحه اصلی بیاد و طرف بتونه ثبت نام کنه و...
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.