asvar 41 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سلام این کد واسه اضافه کردن string من به Edit text و نشون دادنش تو همون edit text هست ولی با این کار همیشه به اخر جمله اضافه میکنه string رو Dim s As String = "*" output.Text = output.Text & s حالا مثلا من میخوام Cursor رو هرجا بردم اگه همونجا این کد اجرا بشه string من همون جا اضافه کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ کدی که نوشتید رو میشه بذارید ؟ من دقیق متوجه نشدم منظورتونو متاسفانه. شما مجموعه ای از ادیت تکست ها دارید یا اینکه یک ادیت تکست دارید و می خواهید روی هر بخشش که کلیک انجام شد یک متن اضافه بشه بهش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ کدی که نوشتید رو میشه بذارید ؟ من دقیق متوجه نشدم منظورتونو متاسفانه. شما مجموعه ای از ادیت تکست ها دارید یا اینکه یک ادیت تکست دارید و می خواهید روی هر بخشش که کلیک انجام شد یک متن اضافه بشه بهش ؟ کد همونیه دادم خب یک ادیت تکست دارم مثلا تکستش نوشته abc حالا اگه من اون کد بالا رو واسه باتن یا هرچی گذاشتم که اجرا بشه میشه abc* یعنی اون ستاره به اخر متنم اضافه میشه . حالا میخوام کرسر ادیت تکسم هر کجا انتخاب کردم و کد اجرا شد اونجا ستاره بزاره منظورم از کرسر هم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asvar 41
سلام
این کد واسه اضافه کردن string من به Edit text و نشون دادنش تو همون edit text هست
ولی با این کار همیشه به اخر جمله اضافه میکنه string رو
حالا مثلا من میخوام Cursor رو هرجا بردم اگه همونجا این کد اجرا بشه string من همون جا اضافه کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.