bakhtiaran 84 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من ویندوزمو عوض کردم حالا اومدم تمام ابزار ها رو جدید گرفتم از جمله sdkخواستم یه بار امتحان کنم بیسیکم کار میکنه یا نه هیچ کدی ننوشتم فقط یه خروجی گرفتم ولی ارور زیر رو میده هر نسخه ای از بیسیک رو نصب میکنم با ارور زیر مواجه میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ درود خطای شما مربوط به عدم وجود داشتن فایل zipAlign هست http://s4.picofile.com/file/8174174934/adb_zipalign_winapi.rar.html لینک بالا رو دانلود کنید و Extract کنید سپس سه تا فایل استخراجی را در محل نصب sdk در پوشه Tools کپی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز شما آدرس های داخل Configoration Paths رو دادید؟! یا اگه دادید مطمئنید درسته؟! طبق آموزش های سایت پیش برید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bakhtiaran 84
سلام دوستان من ویندوزمو عوض کردم حالا اومدم تمام ابزار ها رو جدید گرفتم از جمله sdkخواستم یه بار امتحان کنم بیسیکم کار میکنه یا نه هیچ کدی ننوشتم فقط یه خروجی گرفتم ولی ارور زیر رو میده هر نسخه ای از بیسیک رو نصب میکنم با ارور زیر مواجه میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.