masha 1 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ می خواستم بدونم که چگونه می تونم برنامم رو به یک دستگاه خارجی وصل کنم و وقتی این عمل انجام شد دیتابیس من برای آن یکی دستگاه هم فرستاده شود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masha 1 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ منظورم این هست که توی یک برنامه به نام مثلا x من 4 نمره برای چند دانش آموز درون دیتابیسم وارد می کنم . در مرحله ی بعد می خواهم که گوشی من که برنامه x در آن نصب است با وصل شدن به گوشی دیگری که برنامه x را داراست ولی دارای دیتابیس من که درونش 4 تا نمره وارد کردم نیست ، دیتابیس من یا همان 4 نمره به گوشی طرف کپی شود و او دیتابیسی که من ایجاد کرده ام را بتواند ببیند . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masha 1 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ کسی جوابی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ سلام من منظور شما رو درست متوجه نشدم. اما اگر می خواید دو گوشی رو به هم متصل کنید و یه فایل رو بینشون رد و بدل کنید باید ابتدا بلوتوث دو گوشی روشن بشه و بعد شما دیتابیس رو به صورت اشتراک گذاری یا ... برای گوشی هدف ارسال کنید که می تونه همه اینا به انتخاب کاربر باشه (انتخاب دستگاه مورد نظر و ...). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masha 1
می خواستم بدونم که چگونه می تونم برنامم رو به یک دستگاه خارجی وصل کنم و وقتی این عمل انجام شد دیتابیس من برای آن یکی دستگاه هم فرستاده شود .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.