RezaAli 106 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه لینک فایلی که در هاست رایگان آپلود کردم رو بدست بیارم من لینک فایل ها رو برای برقراری ارتباط با دیتابیس آنلاین میخوام فایل هام PHP و هاستمم Megapars هست اقای ایزدی گفتند که روش هاشون فرق کرده. بسته به ساب دامین داره لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ بیشتر توضیح بدید مگه لینک فایل رو خودتون نمیدونید؟ یا منظورتون اینکه b4a به یک پوشه وصل بشه و فایل های موجود درون رو تشخیص بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ یعتی مبتوای مثلا هر ویدیویی در فولدر Reza ریختی برنامه بیاد لینکش رو به تو تو یه ادیت تکست یا لیبل نشون بده منظورتون این هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ یعتی مبتوای مثلا هر ویدیویی در فولدر Reza ریختی برنامه بیاد لینکش رو به تو تو یه ادیت تکست یا لیبل نشون بده منظورتون این هست بله بخوام دقیق تر بگم برای دریافت اطلاعات از دیتابیس انلاین میخوام لینک رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
میخواستم بدونم چجوری میشه لینک فایلی که در هاست رایگان آپلود کردم رو بدست بیارم
من لینک فایل ها رو برای برقراری ارتباط با دیتابیس آنلاین میخوام
فایل هام PHP و هاستمم Megapars هست
اقای ایزدی گفتند که روش هاشون فرق کرده. بسته به ساب دامین داره
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.