رفتن به مطلب
  • 0

ترکیب یامیکس دوفایل صوتی درB4a

iavaduu

سوال

باسلام

بنده میخوام یه برنامه ای شبیه سایر برنامه خواننده شو!که توی بازار ماشاا...زیادم هست رو بسازم.

من سورس خواننده شو که توی نت هست رو برایB4aدارم اماتنها مشکلی که داره اینه که:

موقعی که صدای گوشی بسته باشه یا از هندزفری استفاده کنی فقط صدای طرف رو ضبط میکنه وازاهنگ بیکلام خبری نیست.

ازهرکی سوال کردم گفت همچین کدی برای بیسک نیست که بشه صدای ضبط شده رو با اهنگ بیکلام مربوطه به صورت مجزا میکس وترکیب کنه.وباید کد های جاوا رو رپ کنی.

بنده ازشما درخواست راهنمایی دراین خصوص رو هم دارم که چجوری میتونم بعد ازاینکه طرف اهنگ رو خوند بعدش بیاد صدای ضبط شده رو با اهنگ بیکلام به صورت فایل خروجی ضبط کنه یابهتربگم دوتافایل صوتی رو میکس وترکیب کنه ویه فایل خروجی بده.چون این سورس من میاد اهنگ بیکلام رومستقیم از بلندگوی گوشی ضبط میکنه وکیفیت اهنگ خروجی بشدت افت میکنه.

لطفابنده ی حقیر روراهنمایی کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

شما سورس خواننده شو رو از کجا آوردید؟!!!

وقتی من سورسی ازش منتشر نکردم...

بنده ازتوی نت خریدم شمافقط یه سرچ بکنید سورس خواننده شو حدود۱۰تاسایت میاد که سورسشو میفروشن!من بگم ازکجاخریدم تبلیغ میشه امایکی ازسایت های معروف درزمینه بیسیک۴اندروبد هست
لینک ارسال

باسلامی مجدد

ینی واقعا کسی نیست راهنمایی کنید.

اگه چاره ای نیست بگید بنده بیخیالش بشم اصن.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بابت اسپم دادن که مجبور شدم هم شرمنــــــــــده تون

لینک ارسال

دوست من برادرمن واقعانمیفهمم شما منظورتون چیه بنده نه سورسی رواینجامیفروشم ونه ادمی هستم که حلالو حروم سرش نشه!

بنده وقتی سورس رو خریدم اسمش زده بود خواننده شو من باید ازکجامیدونستم شما این اسم رو ‌اول ازهمه روی برنامه تون گذاشتید.

درضمن این کاردرستی نیست که بهم تهمت میزنید ومیگید من به حقوق کپی رایت پایبند نیستم میشه بگید بنده چیکارکردم؟

بنده اینجاسورسی رو به انتشار گذاشتم؟

بنده عیب غیب ندارم والا که این اسم رو شما انتخاب کردید الان شماتوی بازار خواننده شو روسرچ کنید ۳یا۳تامیاد که فقط هرکدومشون یه پسوند اضاف شده،هیچوقت عجولانه قضاوت نکنید

نکته ی بعدی اینه که بنده هنوز برناممو متشر نکردم وبه درخواست شما اسم برنامم به خوانندگی درسه سوت تغییر یافت.

یاعلی

عزیزم شما پست شماره #13 خودتو بخون؛ یه جوری صحبت کردی که احساس کردم سازنده سورس خودت هستی.

از طرفی یک نکته ای رو در مورد پاراگراف آخرت میگم؛ نیازی نیست که شما علم غیب داشته باشی که بتونی اسم یک برنامه ای که قبلا منتشر شده رو دوباره روی برنامه ات نذاری. کافیه یه سرچ در بازار انجام بدی. اگر هم اسم تکراری بزاری، بازار برنامه ات رو منتشر نمیکنه و اگرم بکنه با پیگیری من(یا هر کس دیگه ای که اسم برنامه اش استفاده شده) برات مشکل ایجاد میشه( این اتفاق افتاده که میگم.)

همیشه قبل از انتخاب نام برای برنامه ات، توی بازار سرچ کن و حتما از هم نامی با بقیه برنامه ها اجتناب کن.

اما من از شما شاکی نیستم؛ فقط فکر کردم که سازنده سورس شما هستید،

من هیچ سورسی از خواننده شو منتشر نکردم ولی جالبه که اشخاصی دارن با استفاده از اسم این برنامه سورس هاشون رو میفروشن...

لینک ارسال

عزیزم شما پست شماره #13 خودتو بخون؛ یه جوری صحبت کردی که احساس کردم سازنده سورس خودت هستی.

از طرفی یک نکته ای رو در مورد پاراگراف آخرت میگم؛ نیازی نیست که شما علم غیب داشته باشی که بتونی اسم یک برنامه ای که قبلا منتشر شده رو دوباره روی برنامه ات نذاری. کافیه یه سرچ در بازار انجام بدی. اگر هم اسم تکراری بزاری، بازار برنامه ات رو منتشر نمیکنه و اگرم بکنه با پیگیری من(یا هر کس دیگه ای که اسم برنامه اش استفاده شده) برات مشکل ایجاد میشه( این اتفاق افتاده که میگم.)

همیشه قبل از انتخاب نام برای برنامه ات، توی بازار سرچ کن و حتما از هم نامی با بقیه برنامه ها اجتناب کن.

اما من از شما شاکی نیستم؛ فقط فکر کردم که سازنده سورس شما هستید،

من هیچ سورسی از خواننده شو منتشر نکردم ولی جالبه که اشخاصی دارن با استفاده از اسم این برنامه سورس هاشون رو میفروشن...

سلامی مجدد

بنده توی پیام قبلی توضیح دادم بنده خروجی سورس رو انتشار ندادم شاید اصلا ندم چون اگه پیام اول تایپیکمو چک کنید متوجه میشید که برنامه یک باگ خیلی بزرگ داره.

وبنده اسم خواننده شو رو که قبلا ر وش بود روتغییرندادم چون نمیخواستم انتشارش بدم!

اما اسم همین سورس روکه اصلامهم نیست چون مجازبه فروش ازطرف بنده نیست واسم برنامه رو هم به دلیل رعایت قوانین کپی رایت وعدم رضایت شمابه"سه سوت خوانندگی"تغییریافت.

موفق باشید

لینک ارسال

بنده ازتوی نت خریدم شمافقط یه سرچ بکنید سورس خواننده شو حدود۱۰تاسایت میاد که سورسشو میفروشن!من بگم ازکجاخریدم تبلیغ میشه امایکی ازسایت های معروف درزمینه بیسیک۴اندروبد هست

مطمئن باشید سورس اپلیکیشن "خواننده شو" نیست. چون من هرگز سورسی از برنامه ام رو منتشر نکردم. متاسفانه فقط از نام اپلیکیشن من استفاده شده...

لینک ارسال

اینم کدی هست که همین کارمیکس دوتافایل صوتی رو توی زبان جاوا انجام میده اگه میشد همین کد رویه مقدار تغییرش میشد داد و اگه میشداونو برای بیسک۴نوشت خیلی خوب میشد!:

byte[] output = new byte[(music1.length > music2.length) ? music2.length

: music1.length];

for (int i = 0; i < output.length; i++) {

float samplef1 = music1 / 128.0f; // 2^7=128

float samplef2 = music2 / 128.0f;

float mixed = (samplef1 + samplef2) / 2;

if (mixed > 1.0f)

mixed = 1.0f;

if (mixed < -1.0f)

mixed = -1.0f;

byte outputSample = (byte) (mixed * 128.0f);

output = outputSample;

}

لینک ارسال

مطمئن باشید سورس اپلیکیشن "خواننده شو" نیست. چون من هرگز سورسی از برنامه ام رو منتشر نکردم. متاسفانه فقط از نام اپلیکیشن من استفاده شده...

بله بنده نگفتم سورس برنامه شماست بالاخره یا باید اسمش خوانندگی باشه یا خواننده شو دیگه اسم دیگه ای نمیشه گذاشت!

راستی سورس بنده ساخته شده باB4aهست سورس شماچطور؟

اگه راضی نیستید اسمش این باشه من عوض میکنم!

لینک ارسال

بله بنده نگفتم سورس برنامه شماست بالاخره یا باید اسمش خوانندگی باشه یا خواننده شو دیگه اسم دیگه ای نمیشه گذاشت!

راستی سورس بنده ساخته شده باB4aهست سورس شماچطور؟

اگه راضی نیستید اسمش این باشه من عوض میکنم!

دوست عزیز شما که توسعه دهنده هستی و به حقوق کپی رایت پایبند نیستی، چه انتظاری از بقیه هست؟

یعنی چی که نمیشه اسم دیگه ای گذاشت؟!!

دوست عزیز، خواننده شو اسم یک اپلیکیشن هست و شما نمی تونید به راحتی از اسمش برای فروش بیشتر سورستون استفاده کنید.

لطفا اسمش رو اصلاح کنید.

لینک ارسال

دوست عزیز شما که توسعه دهنده هستی و به حقوق کپی رایت پایبند نیستی، چه انتظاری از بقیه هست؟

یعنی چی که نمیشه اسم دیگه ای گذاشت؟!!

دوست عزیز، خواننده شو اسم یک اپلیکیشن هست و شما نمی تونید به راحتی از اسمش برای فروش بیشتر سورستون استفاده کنید.

لطفا اسمش رو اصلاح کنید.

دوست من برادرمن واقعانمیفهمم شما منظورتون چیه بنده نه سورسی رواینجامیفروشم ونه ادمی هستم که حلالو حروم سرش نشه!

بنده وقتی سورس رو خریدم اسمش زده بود خواننده شو من باید ازکجامیدونستم شما این اسم رو ‌اول ازهمه روی برنامه تون گذاشتید.

درضمن این کاردرستی نیست که بهم تهمت میزنید ومیگید من به حقوق کپی رایت پایبند نیستم میشه بگید بنده چیکارکردم؟

بنده اینجاسورسی رو به انتشار گذاشتم؟

بنده عیب غیب ندارم والا که این اسم رو شما انتخاب کردید الان شماتوی بازار خواننده شو روسرچ کنید ۳یا۳تامیاد که فقط هرکدومشون یه پسوند اضاف شده،هیچوقت عجولانه قضاوت نکنید

نکته ی بعدی اینه که بنده هنوز برناممو متشر نکردم وبه درخواست شما اسم برنامم به خوانندگی درسه سوت تغییر یافت.

یاعلی

لینک ارسال

بله درسته ولی نمیشه کد های جاوا رو برای این کار به صورت کتابخانه درست کرد وهیج راهی نداره؟

لینک ارسال

چرا میتونین کد هارو به صورت کتابخونه در بیارین و استفاده کنین

لینک ارسال

میشه شما این کارو بکنید وهمچنین کتابخانه ای بسازید بنده دراین زمینه توانایی ندارم.

هزینش هرچقدربشه متحمل میشم؟

لینک ارسال

اگرکسی کتابخانه ای برای جاوا داره ویامیشناسه دراین زمینه که بعدازضبط صدا اونو بایک اهنگ بیکلام به صورت مجزا میکس یاترکیب کنه.

ممنون میشم دراینجا قرارش بدید

لینک ارسال

باسلام

بنده میخوام یه برنامه ای شبیه سایر برنامه خواننده شو!که توی بازار ماشاا...زیادم هست رو بسازم.

من سورس خواننده شو که توی نت هست رو برایB4aدارم اماتنها مشکلی که داره اینه که:

موقعی که صدای گوشی بسته باشه یا از هندزفری استفاده کنی فقط صدای طرف رو ضبط میکنه وازاهنگ بیکلام خبری نیست.

ازهرکی سوال کردم گفت همچین کدی برای بیسک نیست که بشه صدای ضبط شده رو با اهنگ بیکلام مربوطه به صورت مجزا میکس وترکیب کنه.وباید کد های جاوا رو رپ کنی.

بنده ازشما درخواست راهنمایی دراین خصوص رو هم دارم که چجوری میتونم بعد ازاینکه طرف اهنگ رو خوند بعدش بیاد صدای ضبط شده رو با اهنگ بیکلام به صورت فایل خروجی ضبط کنه یابهتربگم دوتافایل صوتی رو میکس وترکیب کنه ویه فایل خروجی بده.چون این سورس من میاد اهنگ بیکلام رومستقیم از بلندگوی گوشی ضبط میکنه وکیفیت اهنگ خروجی بشدت افت میکنه.

لطفابنده ی حقیر روراهنمایی کنید.

شما سورس خواننده شو رو از کجا آوردید؟!!!

وقتی من سورسی ازش منتشر نکردم...

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...