farshid71 3 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ سلام من توی یک پوشه چندتا عکس دارم میخوام بدونم چطور میتونم تعداد عکس موجود توی پوشه رو پیدا کنم و توی یه متغییر ذخیره کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ سلام عصربخیر با این کد میتونید اینکار رو انجام بدید: Dim TedadEFileHa As Int Dim List1 As List List1.Initialize List1 = File.ListFiles("YOUR Directory Address") TedadEFileHa = List1.Size-1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ کدمون دوستمون درسته فقط 1- آخرش اضافیه Dim files As Int = File.ListFiles("address").Size لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ ممنون دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid71 3
سلام
من توی یک پوشه چندتا عکس دارم میخوام بدونم چطور میتونم تعداد عکس موجود توی پوشه رو پیدا کنم و توی یه متغییر ذخیره کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.