محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ خیر دوست عزیز همه اینها واسه این بوده که اون امنیت صد درصده محقق بشه اگه اینا برداشته بشه که دیگه امنیت نمیمونه لینک رو مگه کجا گذاشتین؟ تو خود برنامه نیست مگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ خیر دوست عزیز همه اینها واسه این بوده که اون امنیت صد درصده محقق بشه اگه اینا برداشته بشه که دیگه امنیت نمیمونه لینک رو مگه کجا گذاشتین؟ تو خود برنامه نیست مگه؟ میدونم برای امنیت بیشتره ولی میگم ای کاش دس خودمون بود و طبق تشخیص خودمون میگفتیم این داده روی همه دستگاه ها جواب بده یا روی فقط همون دستگاهی که رمز شده برنامم آنلاین هس و فایل های php داخل سرورم هس، با httpjob میام فایل php رو دانلود میکنم ادرس سرور هم میخوام رمزش کنم که اگه کسی برنامه رو دیکامپایل کرد دسش نیفته یا حداقل دسش رو کمی کوتاه تر کنم و کارش رو سخت تر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ تنها درصورتی امکان پذیره که secretkey و salting و پسورد رو حذف کنم که اونوقت فقط یه base64 میمونه که اصلا نزاشتنش بهتره یه فکر دیگه باید برای این موضوع کرد من سعی خودمو میکنم اگه راهی بود که امنیتش در همین حد باشه به کتابخونه اضافه میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.