من چند وقت پیشا یه چیزی دیدم محشر که میتونه جلوی انتشار غیرپولی اپ های پولی رو تا 90 درصد هم بگیره!!
ببینید، هر برنامه ای موقع نصب یه منبع نصب داره که تو بعضی گوشیا نشون میده بعضیا هم نشون نمیده!!
توی گوشی هوآوی G7 نشون میده منبع نصب رو!
حالا منبع نصب چیه؟ منبع نصب پکیج نیم برنامه ایه که درخواست نصب اپلیکیشن شما رو فرستاده
حالا من چند وقت پیشا چی دیدم؟؟ اپلیکیشن کلیدبورد 2 خواستم بدون خرید برای یه تست کوچیک نرم افزاری روی گوشیم نصب کنم که موقع اجرا، پیغام داد باید منبع نصب برنامه بازار باشد! ( و برنامه غیرفعال شد و کار نکرد!)( با زاپیا کلیدبورد رو فرستاده بودم رو گوشیم)
دربارش فکر کردم که یعنی چی منبع نصب بازار باشه؟؟ فهمیدم باید پکیج نیم بازار، درخواست نصب رو ارسال کرده باشه!
اومدم یه اپ نوشتم با بیسیک که پکیج نیمش برابر با پکیج نیم بازار بود و کارش ارسال درخواست نصب برنامه کلیدبورد 2 بود(البته قبلش خود بازار رو پاک کردم)
و به راحتی برنامه اجرا شد، کلیدبورد2 نصب شد، و اجرا شد و کار کرد و البته به محض اینکه کار کرد اومدم اون بازار تقلبی رو پاک کردم و دوباره که کلیدبورد رو اجرا کردم دیدم همون پیغام رو میده!!
خدایی کف کردم از این روش
توی نت خیلی گشتم دربارش، البته تو فروم اصلی بیسیک چیزی نبود دربارش، تو اینجا هم همینطور
از اساتید خواهشمندم، روش پیاده سازی این توابع رو که البته کتابخونه ای براش توی بیسیک نیست، که من فکر میکنم باید با Reflection قابل اجرا باشند رو بگن یا یه کتابخونه واسش بنویسن (البته رایگان )) و توی همین تاپیک بزارند
که اگر این روش جواب بده تا 99 درصد مشکل انتشار رایگان اپ های پولی حل میشه( اون یک درصد همون روشیه که من رفتم )
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام و درود!
من چند وقت پیشا یه چیزی دیدم محشر که میتونه جلوی انتشار غیرپولی اپ های پولی رو تا 90 درصد هم بگیره!!
ببینید، هر برنامه ای موقع نصب یه منبع نصب داره که تو بعضی گوشیا نشون میده بعضیا هم نشون نمیده!!
توی گوشی هوآوی G7 نشون میده منبع نصب رو!
حالا منبع نصب چیه؟ منبع نصب پکیج نیم برنامه ایه که درخواست نصب اپلیکیشن شما رو فرستاده
حالا من چند وقت پیشا چی دیدم؟؟
اپلیکیشن کلیدبورد 2 خواستم بدون خرید برای یه تست کوچیک نرم افزاری روی گوشیم نصب کنم که موقع اجرا، پیغام داد باید منبع نصب برنامه بازار باشد! ( و برنامه غیرفعال شد و کار نکرد!)( با زاپیا کلیدبورد رو فرستاده بودم رو گوشیم)
دربارش فکر کردم که یعنی چی منبع نصب بازار باشه؟؟ فهمیدم باید پکیج نیم بازار، درخواست نصب رو ارسال کرده باشه!
اومدم یه اپ نوشتم با بیسیک که پکیج نیمش برابر با پکیج نیم بازار بود و کارش ارسال درخواست نصب برنامه کلیدبورد 2 بود(البته قبلش خود بازار رو پاک کردم)
و به راحتی برنامه اجرا شد، کلیدبورد2 نصب شد، و اجرا شد و کار کرد و البته به محض اینکه کار کرد اومدم اون بازار تقلبی رو پاک کردم و دوباره که کلیدبورد رو اجرا کردم دیدم همون پیغام رو میده!!
خدایی کف کردم از این روش
توی نت خیلی گشتم دربارش، البته تو فروم اصلی بیسیک چیزی نبود دربارش، تو اینجا هم همینطور
اما توی stackoverflow پستهای پایین رو پیدا کردم؛
http://stackoverflow.com/questions/12593621/getinstallerpackagename-returns-null
http://stackoverflow.com/questions/10809438/how-to-know-an-application-is-installed-from-google-play-or-side-load
از اساتید خواهشمندم، روش پیاده سازی این توابع رو که البته کتابخونه ای براش توی بیسیک نیست، که من فکر میکنم باید با Reflection قابل اجرا باشند رو بگن یا یه کتابخونه واسش بنویسن (البته رایگان )) و توی همین تاپیک بزارند
که اگر این روش جواب بده تا 99 درصد مشکل انتشار رایگان اپ های پولی حل میشه( اون یک درصد همون روشیه که من رفتم )
از اساتید بزرگوار ممنونم و پیشاپیش متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.