رفتن به مطلب
  • 0

زبان برنامه نویسی در b4a چیه ؟

seyyedali

سوال

سلام دوستان و اساتید 

یه سوال ساده دارم

زبان برنامه نویسی در b4a چیه ؟  یعنی اگه گفتن به چه زبانی برنامه نویسی می کنید پی باید بگیم؟

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام ، سینتکس و ساختار بسیار شبیه به ویژوال بیسیک هست. اما شما می تونید از کدهای جاوا هم به طور مستقیم استفاده کنید با تگ if java .

لینک ارسال

سلام

زبان برنامه نویسی محیط بیسیک4اندروید بسیار شبیه به Visual Basic می باشد. البته Visual Basic نیست و اگر از شما پرسیدن باید بگید با B4A !!!

اطلاعات کامل رو دوستان و اساتید عرض خواهند کرد.

موفق باشید

لینک ارسال

خدمتتون عرض کردم که ، سینتکس و ساختار بسیار شبیه به زبان ویژوال بیسیک است و محیط و دیزاینر هم شبیه به ویژوال استودیو. اما از نسخه پنج به بعد با تگ if java و کتابخانه جاوا آبجکت ، می تونید به طور مستقیم از کد های جاوا استفاده کنید. در هر حال پس از کامپایل کد های شما به جاوا تبدیل خواهد شد.

لینک ارسال

خدمتتون عرض کردم که ، سینتکس و ساختار بسیار شبیه به زبان ویژوال بیسیک است و محیط و دیزاینر هم شبیه به ویژوال استودیو. اما از نسخه پنج به بعد با تگ if java و کتابخانه جاوا آبجکت ، می تونید به طور مستقیم از کد های جاوا استفاده کنید. در هر حال پس از کامپایل کد های شما به جاوا تبدیل خواهد شد.

یعنی باید بگیم جاوا بلدیم

لینک ارسال

یعنی باید بگیم جاوا بلدیم

خیر دوست عزیز ،

اگر واقعا زبان برنامه نویسی جاوا رو بلدید و می تونید از اون در b4a استفاده کنید می تونید بگید جاوا بلدم :) ،

اما در صورتی که زبان معمولی b4a که بسیار شبیه به VIsual Basic هست رو بلد باشید باید بگید b4a بلدم دیگه ،

موفق  باشید

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...