mehrabmmp 528 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام به همه با این کد میتونید عکس و متن رو پشت سر هم و منظم فراخوانی کنید اول ناویکتتون رو اینج.ری درست کنید من اینجا یه دیتابیس دارم که توش سه تا فیلد هست فیلد اول که id همه میدونین چیه فیلد دوم به اسم Type برای مشخص کردن متن و عکس ساخته شده جوری که برای ایتم عکس مقدار اونو یک بدین و برای ایتم متن مقدار اونو 0 (بدین طبق عکس بالا) فیلد سوم هم که توش متن و عکسامونو میزاریم جوری که برای فراخوانی عکس باید اسم عکس رو همراه با پسوند به اون بدین و عکس هارو تو پوشه File کپی کنین و دیگه نیاز نیست از Blob استفاده کنین و متن ها رو هم به طور معمول تو Memo بدین در دیتابیس بالا اگه دقت کنین من اول یک عکس دادم و بعد یه متن که تو اسکرول وییو اول عکس رو نشون خواهد داد و سپس متن که اینارو شما طبق نوشتتون میتونید تغییر بدین و شخصی سازی کنین بعد با ساب زیر فراخوانی کنید Sub Process_Globals End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ACTMATN") Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn ") show End Sub Sub show Dim h As Int = 2%y For i = 0 To Main.cur.RowCount - 1 Main.cur.Position = i If Main.cur.GetInt("Type") = 0 Then Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Textcolor = Colors.White lbl.Textsize = 17 lbl.Text = Main.cur.GetString("matn") ScrollView1.Panel.AddView(lbl,3%X,h,ScrollView1.Width - 5%x,0) Dim su As StringUtils lbl.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) h = h + lbl.Height + 2%y ScrollView1.panel.height = h else if Main.cur.GetInt("Type") = 1 Then Dim image1 As ImageView image1.Initialize("") image1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,Main.cur.GetString("matn")) image1.Gravity = Gravity.FILL ScrollView1.panel.addview(image1,0,h,ScrollView1.Width,50%y) h = h + 50%y + 2%y ScrollView1.Panel.Height = h End If Next End Sub نمونه گیف http://s7.picofile.com/file/8259445892/out.gif لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.