farshid71 3 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من چندتا عکس به ایمیج ویو دادم حالا میخوام یه دکمه بزارم که هر وقت کاربر هر عکسی رو که من قبلا به برنامه دادم خواست با زدن روی این دکمه ذخیره کنه باید چه کدی بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ من این کد رو نوشتم Dim b As Bitmap b.Initialize3(ImageView1.Bitmap) Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "pictures/farsi"&e&"("&w&").jpg", False) b.WriteToStream(out, 100, "JPEG") out.Close e و w قبلا تعریف کرد برای برنامه حالا مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز فایلهاتو تو تگ کد قرار بده که آدم بتونه بخونه این چیه نوشتی آخه؟؟ شما از متد جاوای زیر میتونید خیلی راحت فایلهای بیت مپ رو ذخیره کنید اول کتابخونه javaobject رو تیک بزنید و متد زیر رو بین دوتا از sub هات قرار بده #If java import java.io.ByteArrayOutputStream; import java.io.File; import java.io.FileOutputStream; import java.io.IOException; import android.graphics.Bitmap; public static File savebitmap(Bitmap bmp,String dir,String outputname) throws IOException { ByteArrayOutputStream bytes = new ByteArrayOutputStream(); bmp.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 60, bytes); File f = new File(dir + File.separator + outputname+".jpg"); f.createNewFile(); FileOutputStream fo = new FileOutputStream(f); fo.write(bytes.toByteArray()); fo.close(); return f; } #End if حالا به شکل زیر فایل بیت مپو ذخیره کن Dim j As JavaObject j.InitializeContext.RunMethod("savebitmap",Array As Object(ImageView1.Bitmap,File.DirDefaultExternal,"mybitmap")) با اجرای این متد یه فایل ایمیج با نام mybitmap.jpg تو پوشه برنامت ساخته میشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ ممنون اقای شاهپیری من از گالری ویو استفاده میکنم و از کد های شما برای ذخیره بیت مپ استفاده کردم ولی این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ احتمالا آرگومانهایی که بش دادی اشتباهه از چه گالری ویویی استفاده میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ از گالری ویو آریا لیست ویو که با لیوت ساخته میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ متاسفانه من کار نکردم با آریا لیست ویو یه تاپیک جداگونه بزن آقای شاهدی راهنمایی های لازم رو میکنن متدی که من گذاشتم بدون هیچ مشکلی (البته درصورتی که ورودیها درست باشه) فایل بیت مپ رو ذخیره میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ سلام اول جستجو کنید... این مبحث خیلی مطرح شده در انجمن. با استفاده از این کد می تونید ذخیره کنید یک بیت مپ رو: Dim b As Bitmap b.Initialize3(ImageView1.Bitmap) Dim output As OutputStream output = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "name.jpg", False) b.WriteToStream(output, 100, "JPEG") output.Close موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام من از این کد استفاده کردم فایل با اسم مشخص شده ذخیره میشه اما عکسی داخل اون فایل نیست باید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ @@farshid71, سلام اگه از این کد استفاده کردید و به مشکل خوردید هنگام ذخیره سازی پس مشکل از طرف کد نویسیتون بوده کد نویسی مربوط به قسمت ذخیره یا قسمت بارگذاری عکس رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام من دقیقا کد بالا رو نوشتم من چندتا عکس توی پوشه فایل برنامه گذاشتم و از اونجا عکسا رو برای ایمیج ویو فراخوانی میکنم و وقتی این کدو مینویسم فایل ذخیره میشه اما عکسی داخلش نیست و اینکه کدرو کجا بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid71 3
سلام
دوستان من چندتا عکس به ایمیج ویو دادم
حالا میخوام یه دکمه بزارم که هر وقت کاربر هر عکسی رو که من قبلا به برنامه دادم خواست با زدن روی این دکمه ذخیره کنه باید چه کدی بزنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.