Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز من داخل برنامم از آموزش ماتریس آقای آرتا استفاده می کنم. (12 باتن رو به برنامه اضافه می کنم.) وقتی می خوام وارد اکتیویتی بشم صفحه سفیدی برای 3 تا 5 ثانیه می آید. برای لود عکس ها هم از LoadBitmapSample استفاده می کنم. تاپیک آقای نیکروان در مورد لود تعداد زیادی عکس و هنگ و کرش برنامه رو هم تا آخر مطالعه کردم اما نتیجه ای نداشت! لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ به نظرم بهترین راه حل استفاده از همن اریا لیست ویو خودمون.... منم با همون اموزش اقای ارتا پیش رفتم ولی خوب به مشکلات زیادی خوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اینجوری ساختن لیوت ها و ویوها اصلا اصولی نیست آریا لیست ویو فکر کنم یه گرید ویو داشته باشه اونو استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان نمی شه یه گزینه دیگه به غیر از AriaListView معرفی کنید؟ متاسفانه نمی تونم اون رو تهیه کنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان نمی شه یه گزینه دیگه به غیر از AriaListView معرفی کنید؟ متاسفانه نمی تونم اون رو تهیه کنم... Ultimate listview هم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام خدمت دوستان عزیز
من داخل برنامم از آموزش ماتریس آقای آرتا استفاده می کنم. (12 باتن رو به برنامه اضافه می کنم.)
وقتی می خوام وارد اکتیویتی بشم صفحه سفیدی برای 3 تا 5 ثانیه می آید.
برای لود عکس ها هم از LoadBitmapSample استفاده می کنم.
تاپیک آقای نیکروان در مورد لود تعداد زیادی عکس و هنگ و کرش برنامه رو هم تا آخر مطالعه کردم اما نتیجه ای نداشت!
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.