azargartal 1 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام جمله فارسی که مینویسم اگه بهش پرانتز اضافه کنم کل متن به هم میریزه و حرف ها رو جدا جدا نشون میده،مثلا اینجوری: س ل ا م (ک ج ا ی ی ) تو string هم مینویسم باز اینجوریه،لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ نسخه 4.0.3 نباید مشکلی داشته باشه. شما روی یک دستگاه دیگه تست کنید. اگر دستگاه دیگه در دسترس ندارید در صورت امکان apk برنامه رو قرار بدید تا بنده و دوستان دیگه تست کنیم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
azargartal 1 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ توشبیه ساز خود اندروید استودیو درست نشون میده،ولی تو مین اکتیویتی نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اول مطمعن شو که انکودینگ ادیتور اندروید استودیو روی UTF-8 باشه Setting - Editor - File Encoding از فارسی نویس ها استفاده کن ببین درست میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamk111 70 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام جمله فارسی که مینویسم اگه بهش پرانتز اضافه کنم کل متن به هم میریزه و حرف ها رو جدا جدا نشون میده،مثلا اینجوری: س ل ا م (ک ج ا ی ی ) تو string هم مینویسم باز اینجوریه،لطفا راهنمایی کنید سلام دوست عزیز ، توی دستگاه واقعی تست کن ببین این مشکل پیش میاد یا خیر ! از کدوم شبیه ساز استفاده می کنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سلام نسخه اندرویدی که برنامه رو روش تست می کنید چیه؟ برای من هم مشکل داشت چند وقت پیش روی Npx App Player تست کردم درست بود. (در واقع در نسخه های پایین اندروید کلمات بهم ریخته نشون داده می شه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
azargartal 1 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ نسخه 4.0.3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
azargartal 1
سلام
جمله فارسی که مینویسم اگه بهش پرانتز اضافه کنم کل متن به هم میریزه و حرف ها رو جدا جدا نشون میده،مثلا اینجوری:
س ل ا م (ک ج ا ی ی )
تو string هم مینویسم باز اینجوریه،لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.