رفتن به مطلب
  • 0

مشکل اینترنت روی جنی موشن

yaser_b4a

سوال

با سلام

من با جنی موشن در همه اندروید ها اینترنت دارم ولی اندروید 6 نه!

کسی میدونه مشکل چی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

ممنون مشکل از خود فایل بود .. کاستوم فون رو انتخاب کرده بودم بجاش گلکسی اس 6 رو انتخاب کردم اینترنت حل شد

میشه بیشتر توضیح بدید؟کجا رو باید تغییر داد؟

لینک ارسال

میشه بیشتر توضیح بدید؟کجا رو باید تغییر داد؟

من اندروید 6 رو به صورت CUSTOM PHONE از داخل خود جنیموشن دانلود کرده بودم و تو اون api اصلا اینترنت نداشتم. اومدم از لیست دانلود ورژن 6 اندروید galaxy s6 رو انتخاب کردم و الان تو اون اینترنت دارم .. به نظر من اگه همه مدل های یک ورژن از api رو دانلود کنید صد درصد تو یکیشون اینترنتتون وصله و راحت میتونید استفاده کنید

لینک ارسال

واسه خود من به دلایلی اصلا Genymotion از روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه که انگار برای رفع این مشکل باید یک سری تغییرات رو توی bios سیستم ام انجام بدم...

تا جایی که میدونم آقای شاهدی با اندروید 6 هم کار میکنند روی Genymotion و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن.

لینک ارسال

واسه خود من به دلایلی اصلا Genymotion از روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه که انگار برای رفع این مشکل باید یک سری تغییرات رو توی bios سیستم ام انجام بدم...

تا جایی که میدونم آقای شاهدی با اندروید 6 هم کار میکنند روی Genymotion و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن.

ممنون مشکل از خود فایل بود .. کاستوم فون رو انتخاب کرده بودم بجاش گلکسی اس 6 رو انتخاب کردم اینترنت حل شد

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...