raana72 0 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستام من یه لیست از انواع سنسورها دارم میخوام روی هرکدوم که کلیک می کنم بره توی یه صفحه و شماره اون سنسور رو بهم برگردونه. ولی نمیدونم چجوری کد کلیک رو برای هرکدوم بنویسم.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟فردا امتحانشو دارم SensorManager sensorManager= (SensorManager) getSystemService(Context.SENSOR_SERVICE); List<Sensor> sensorList=sensorManager.getSensorList(Integer.parseInt(Context.SENSOR_SERVICE)); String str=""; for (int i=0;i<sensorList.size();i++){ Sensor sensor=sensorList.get(i); str=str+sensor.getName(); } TextView tv= (TextView) findViewById(R.id.tv); tv.setText(str); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamk111 70 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستام من یه لیست از انواع سنسورها دارم میخوام روی هرکدوم که کلیک می کنم بره توی یه صفحه و شماره اون سنسور رو بهم برگردونه. ولی نمیدونم چجوری کد کلیک رو برای هرکدوم بنویسم.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟فردا امتحانشو دارم SensorManager sensorManager= (SensorManager) getSystemService(Context.SENSOR_SERVICE); List<Sensor> sensorList=sensorManager.getSensorList(Integer.parseInt(Context.SENSOR_SERVICE)); String str=""; for (int i=0;i<sensorList.size();i++){ Sensor sensor=sensorList.get(i); str=str+sensor.getName(); } TextView tv= (TextView) findViewById(R.id.tv); tv.setText(str); سلام دوست عزیز ، شما اول باید یک لیست ویو قرار بدید . بعد از دریافت لیست سنسور ها ، لیست ویو رو با مقادیر آرایه sensorList پر کنید ! اون وقت میتونید رویداد کلیک روی آیتم های لیست ویو رو هندلر کنید . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raana72 0
سلام دوستام
من یه لیست از انواع سنسورها دارم میخوام روی هرکدوم که کلیک می کنم بره توی یه صفحه و شماره اون سنسور رو بهم برگردونه.
ولی نمیدونم چجوری کد کلیک رو برای هرکدوم بنویسم.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟فردا امتحانشو دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.