mpnbooks 4 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام و شب همگی خوش دوستان من یه برنامه دارم به اینصورت شماره 1: لیست عناوین من گرفته شده از دیتابیس شماره 2: متن مطالب مرتبط با عناوین /////////////////// می خوام وقتی روی کلید Next کلیک می کنم وارد مطلب بعدی بشم بدون این که نیازی باشه به صفحه عناوین برگردم. لطفا در صورت امکان با سورس راهنمائی کنید باتشکر (در استفاده از دکمه های بعدی وقبلی بااستفاده از دیتابیس - پرسش و پاسخ ... مطلبم رو پیدا کردم ولی متاسفانه فیلم آموزشی برای دانلود دارای رمز هستش ولی رمز نوشته نشده که دانلود کنم (هردوآدرس رو واسه رمز امتجان کردم ولی درست نبود) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام هموطن شما ای دی مطلب کلیک شده رو میفرستی به اکتیویتی متنت درست؟ به این شکل کار کن متغیر meghar اون متغیری هست که ایدی توشه Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim meghar As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") cur = Sql.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id = "&meghar) . . . . . End Sub Sub but1_Click meghar = meghar + 1 Activity_Create(True) End Sub من فقط براتون دسترو Sql رو نوشتم بقیه اش با خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpnbooks 4 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام هموطن شما ای دی مطلب کلیک شده رو میفرستی به اکتیویتی متنت درست؟ به این شکل کار کن متغیر meghar اون متغیری هست که ایدی توشه Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim meghar As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") cur = Sql.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id = "&meghar) . . . . . End Sub Sub but1_Click meghar = meghar + 1 Activity_Create(True) End Sub من فقط براتون دسترو Sql رو نوشتم بقیه اش با خودتون ممنون از جوابتون ولی مشکلی که دارم با این کار، مطلب دوم من میاد دقیقا روی مطلب اول، یعنی من داخل مطلب اول وقتی کلید next رو می زنم، مطلب بعدی میاد ولی مطلب صفحه قبلی رو نشون میده یعنی هر دو مطلب روی هم می افته لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ هموطن چشم برزخی که ندارم کداتون رو ببینم لطفا کداتون رو هم قرار بدید ببینیم چی نشون میده قبل از کدای اکتیویتیتتون Activity.RemoveAllViews رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpnbooks 4 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ هموطن چشم برزخی که ندارم کداتون رو ببینم لطفا کداتون رو هم قرار بدید ببینیم چی نشون میده قبل از کدای اکتیویتیتتون Activity.RemoveAllViews رو قرار بدید Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("frm3") If File.Exists(File.DirInternal,"test.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db") End If If Home.sql1.IsInitialized=False Then Home.sql1.Initialize(File.DirInternal,"test.db",False) End If Dim cur As Cursor cur=Home.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl WHERE id="&Home.subject) cur.Position=0 Dim h As Int For i = 0 To 50 If cur.GetString("matn"&i) <> Null Then Label1.Initialize("Label1") Label1.Text=cur.GetString("matn"&i) Label_Title_sub.Text=cur.GetString("subject") ScrollView1.Panel.AddView(Label1,0,h+2%y,ScrollView1.Width-10,ScrollView1.height) Dim su As StringUtils Label1.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text)+10 h = h + su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) + 30 ScrollView1.Panel.Height = h End If If cur.GetString("Image"&i) <> Null Then Dim ImageView1 As ImageView ImageView1.Initialize("imageView") ImageView1.Tag = cur.GetString("Image"&i) ScrollView1.Panel.AddView(ImageView1,0,h,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) ImageView1.Bitmap = Main.bitmap1(i) If Main.bitmap1(i).Width > 100%x Then ImageView1.Width = 100%x ImageView1.Height = (ImageView1.Width / Main.bitmap1(i).Width )*Main.bitmap1(i).Height ImageView1.Gravity = Gravity.FILL Else ImageView1.Width = Main.bitmap1(i).Width ImageView1.Height = Main.bitmap1(i).Height ImageView1.Left = (100%x - ImageView1.Width)/2 ImageView1.Gravity = Gravity.FILL End If h = h + ImageView1.Height + 30 ScrollView1.Panel.Height = h End If Next End Sub Sub next_Click Home.subject = Home.subject + 1 Activity_Create(True) End Sub Sub Back_Click End Sub مطلب دوم من میاد دقیقا روی مطلب اول، یعنی من داخل مطلب اول وقتی کلید next رو می زنم، مطلب بعدی میاد ولی مطلب صفحه قبلی رو نشون میده یعنی هر دو مطلب روی هم می افته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mpnbooks 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.