zartosht 10 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک متغیر از نوع لیست دارم و میخوام بعد از مقدار دهی با آرایه ای از رشته ها تک تک آیتم ها رو در جایی خروجی بگیرم... اما متاسفانه خروجی هر آیتمی از نوع آبجکته و به جای رشته وارد شده مقدار خالی برمیگردونه لطفا راهنمایی کنید چطور آیتم ها رو به رشته تبدیل کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام ایتم سوم لیست رو گرفتم الان Dim l As List l.Initialize Dim str As String str = l.Get(2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام ایتم سوم لیست رو گرفتم الان Dim l As List l.Initialize Dim str As String str = l.Get(2) ممنونم از لطقتون ولی آخه من امتحان میکنم حتی مقدار دهی رو هم انجام نمیده.. و خالی میمونه یعنی وقتی میخوام یک رشته رو به صورت زیر بدم هیچی درون خانه مورد نظر لیست دخیره نمیشه اما خود آیتم ایجاد میشه بدون محتویات.. l.Add(txtJob.Text) حل شد ببخشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zartosht 10
با سلام
من یک متغیر از نوع لیست دارم و میخوام بعد از مقدار دهی با آرایه ای از رشته ها تک تک آیتم ها رو در جایی خروجی بگیرم...
اما متاسفانه خروجی هر آیتمی از نوع آبجکته و به جای رشته وارد شده مقدار خالی برمیگردونه لطفا راهنمایی کنید چطور آیتم ها رو به رشته تبدیل کنم؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.