mahdiamiria 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان دنبال سورس کدی هستم که مثلا یه پوشه رو از کارت حافظه پاک کنه لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ متد پاک کردن File خود b4a فقط یه فایل رو پاک میکنه برای پاک کردن کل فولدر و فودر ها و فایل های داخلش از این متد AriaFile استفاده کنید Dim Afile As AriaFile Dim AfileUtils As AriaFileUtils Afile.initialize2(File.DirRootExternal & "/Music") 'addresse folder AfileUtils.DeleteFolder(Afile) بهتره این کد رو توی AsyncTask اجرا کنید که اگه حجم فولدر زیاد بود مشکلی پیش نیاد ، همچنین میتونین روند رو هم نشون بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdiamiria 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ متد پاک کردن File خود b4a فقط یه فایل رو پاک میکنه برای پاک کردن کل فولدر و فودر ها و فایل های داخلش از این متد AriaFile استفاده کنید Dim Afile As AriaFile Dim AfileUtils As AriaFileUtils Afile.initialize2(File.DirRootExternal & "/Music") 'addresse folder AfileUtils.DeleteFolder(Afile) بهتره این کد رو توی AsyncTask اجرا کنید که اگه حجم فولدر زیاد بود مشکلی پیش نیاد ، همچنین میتونین روند رو هم نشون بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdiamiria 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ میشه درباره async task یه توضیحی بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان دنبال سورس کدی هستم که مثلا یه پوشه رو از کارت حافظه پاک کنه لطفا کمک کنید ("File.Delete(File.DirInternal,"/esme poshe لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdiamiria 1
سلام دوستان
دنبال سورس کدی هستم که مثلا یه پوشه رو از کارت حافظه پاک کنه
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.