berayan 90 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بنده میخوام شماره های بین 2 عدد رو بررسی کنم اما هنگام اجرا نرم افزار ارور میده و به کد ایراد می گیره لطف راهنمایی کنید . if dim1 =1 to 10 thenmsgbox=("ok","ok")end if به TO ایراد میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اگه میخوای با حلقه کار کنی اینجوری For i = 0 To 10 Msgbox(i,"ok")Next میاد عددهای بین 0 تا 10 رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سلام نه می خوام خارج از حلقه بررسی کنم در زبان vb6 امکانش هست اما انگار تو b4a عمل نمی کنه . دقیقا مثل کدی که خودم نوشتم . if dim1 =1 to 10 then msgbox=("ok","ok") end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ vb6 یکم با بیسیک فاصله داره خوب شما هم گفتی میخوام شماره های بین 2 عدد رو بررسی کنم پس او حلقه چیکار میکنه؟ منظورتون رو درست متوجه نشدم؟*dntknow* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ فکر نکنم همچین قابلیتی توی بیسیک4اندروید وجود داشته باشه. بنده ندیدم. مگر اینکه با روش های دیگه کار کنید. یعنی داخل خود حقله شرط رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اگه عدد بین 1 تا 10 باشه این کد OK نشون میده. با کدی که نوشتی احتمالا همینو بخوای. If a > 1 AND a < 10 Then Msgbox("ok", "ok") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
بنده میخوام شماره های بین 2 عدد رو بررسی کنم اما هنگام اجرا نرم افزار ارور میده و به کد ایراد می گیره لطف راهنمایی کنید .
if dim1 =1 to 10 then
msgbox=("ok","ok")
end if
به TO ایراد میگیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.