149852 13 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید . چرا با وجود اینکه عکس رو توی فایل ها اد می کنم ولی زیاد نمی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، باید عکس خودتون رو در قسمت Files دیزاینر اضافه کنید ، نه Files خود پروژه! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
149852 13 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، باید عکس خودتون رو در قسمت Files دیزاینر اضافه کنید ، نه Files خود پروژه! موفق باشید فایل دیزاینر رو می زنم باید پسوندش lab باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
149852 13 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ فایل دیزاینر رو می زنم باید پسوندش l پیداش کردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام برادر به این عکس توجه کن متوجه میشی » در ضمن شما n تا فایل هم اضافه کنی اون قسمت مربوط به عکس فقط فایل های عکس رو نشون میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
149852 13
سلام دوستان
خواهشا راهنمایی کنید .
چرا با وجود اینکه عکس رو توی فایل ها اد می کنم ولی زیاد نمی شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.