رفتن به مطلب
  • 0

راه های ذخیره یک مقدار در برنامه

Gray Mind

سوال

سلام

چه راه هایی هستش که یک مقدار رو از کاربر میگیریم و ذخیره میکنیم طوری که کسی بهش دسترسی نداشته باشه

Shared perference ک به این درد نمیخوره چون میشه بهش دسترسی داشت

هش کردن هم‌هست

اگه اموزشی سراغ دارین ممنون میشم بذارید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

دوست عزیز شما نمیتونین کاری کنین که به داده دسترسی نباشه ولی میتونین کاری کنین که به محتوای داده ها کسی دست نیابه :malih:

یه سرچ هم میکردین بد نبود :cheshmak:

http://answercenter.ir/topic/14728-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-100-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-m-secure-sharedprefrence/

لینک ارسال

تاپیکتو دیدم دوست عزیز اما برای بیسیک هستش کتابخانه تون

من برای اندروید استودیو میخوام

اگه میشه توی اندروید استودیو استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

در ضمن مثلا من یه اطلاعات مهم رو توی همین Shared Preference ذخیره میکنم

اگه یکی بیاد و شیطونی کنه و فایل رو پاک کنه از پوشه دیتا باز هم ساخته میشه یا کلا میپره؟(منظورم اطلاعاته)

لینک ارسال

اگه یکی بیاد و شیطونی کنه و فایل رو پاک کنه از پوشه دیتا باز هم ساخته میشه یا کلا میپره؟(منظورم اطلاعاته)

سلام

ببینید شما می تونید مشخص کنید که اگر مقداری با Key مورد نظر وجود نداشت مقداری که تعیین کردید استفاده بشه.

تصور کنید یک متغیر با نام name در SharedPreferemnces ذخیره کردید. بعد توی برنامه هم گفتید اگر متغیری با نام name وجود نداشت مقدار gray برگردونده بشه. پس اگر هم کسی اون اطلاعات رو پاک کرد می تونید از یک مقدار دیفالت استفاده کنید.

موفق باشید

لینک ارسال

سلام دوست عزیز ،

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ، شیرد توی فایل ها در دسترس کاربر نیست ! تنها زمانی از بین میره که برنامه حذف شده باشه .

لینک ارسال

سلام

ببینید شما می تونید مشخص کنید که اگر مقداری با Key مورد نظر وجود نداشت مقداری که تعیین کردید استفاده بشه.

تصور کنید یک متغیر با نام name در SharedPreferemnces ذخیره کردید. بعد توی برنامه هم گفتید اگر متغیری با نام name وجود نداشت مقدار gray برگردونده بشه. پس اگر هم کسی اون اطلاعات رو پاک کرد می تونید از یک مقدار دیفالت استفاده کنید.

موفق باشید

خوب مقداری که من میخوام ذخیره کنم توسط کاربر تعیین میشه و دینامیک هستش

چه راه های دیگه ای برای ذخیره این اطلاعات هست؟ فقط همین؟

سلام دوست عزیز ،

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ، شیرد توی فایل ها در دسترس کاربر نیست ! تنها زمانی از بین میره که برنامه حذف شده باشه .

توی پوشه /data/data/package name فایلی با پسوند xml ساخته میشه که میشه بهش دسترسی داشت

لینک ارسال

خوب مقداری که من میخوام ذخیره کنم توسط کاربر تعیین میشه و دینامیک هستش

چه راه های دیگه ای برای ذخیره این اطلاعات هست؟ فقط همین؟

توی پوشه /data/data/package name فایلی با پسوند xml ساخته میشه که میشه بهش دسترسی داشت

والا من دسترسی روت هم دارم ، همچین فایلی توی پکیجم پیدا نکردم !

خودم توی برنامم از شیرد استفاده می کنم . یک مرتبه کل فایل های سیستمی رو حذف کردم ، همچنان مقادیر مثل قبل وجود داشتند .

لینک ارسال

والا من دسترسی روت هم دارم ، همچین فایلی توی پکیجم پیدا نکردم !

خودم توی برنامم از شیرد استفاده می کنم . یک مرتبه کل فایل های سیستمی رو حذف کردم ، همچنان مقادیر مثل قبل وجود داشتند .

دوست عزیز فایلهای شرد به سادگی در دسترس کاربرای روت شده هستند و درصورتی که از مقادیر محافظت نشه خیلی راحت میتونن تغییر و یا جایگزین کنن مقادیر رو

لینک ارسال

کتابخونه رو که با جاوا نوشتم و نوشتنش برای اندرویداستودیو کار 20 دقیقه اس هر دوتا کتابخونه رو آماده میکنم و فایل جاواشو میزارم تا همه عزیزان بتونن استفاده کنن :give_rose:

اما درمورد سوال دومتون اگه کاربر فایل xml رو حذف کنه اونوقت مقادیر دیفالتی که دادین استفاده میشه و فایل xml با اولین put که انجام میدین دوباره ساخته میشه 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...