سلام به همه عزیزان یک فرمان دارم از کتابخانه ByteConverter که یک فایل با حجم بالا تر از 10 mb رو تغییر بایت میده
مشکل اینجاست که این فایل یک دیتابیس هست که وقتی با این کتابخونه این فرمان رو اجرا میکنم در گوشی های ضعیف و ورژن های پایین کرش میکنه برنامه اگر رم و حافظه پُر باشه هم به سختی این کار رو انجام میده
دیتابیس رو به 2 فایل کوچک تقسیم کردم و متوجه شدم به درستی کار میکنه ولی به دلایلی نمی تونم دیتا بیس رو خرد کنم و تکه تکه بشه ...
از طرفی مطلبی در باره کتابخانه thread مطالعه کردم که البته در انجمن مطالب خیلی زیادی در این باره نیست و مطالبی هم که هست به خاطر گنگ بودن برای من خیلی مشکلم رو برطرف نکرد
عزیز و استادی هست که بتونه من رو راهنمایی کنه که چه طور باید برای این فرایند از این کتابخونه کمک بگیرم با توجه به توضیحات زیر
1_ این عملیات در شروع برنامه هر بار انجام میشه و زمانی که صفخه اسپلش برنامه میاد 2 ثانیه وقت دارم که این عملیات رو انجام بدم چه طور میتونم این عملیات رو بدم به یه " نخ " دیگه تا برنامه کرش نکنه؟؟
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان یک فرمان دارم از کتابخانه ByteConverter
که یک فایل با حجم بالا تر از 10 mb رو تغییر بایت میده
مشکل اینجاست که این فایل یک دیتابیس هست که وقتی با این کتابخونه این فرمان رو اجرا میکنم در گوشی های ضعیف و ورژن های پایین کرش میکنه برنامه
اگر رم و حافظه پُر باشه هم به سختی این کار رو انجام میده
دیتابیس رو به 2 فایل کوچک تقسیم کردم و متوجه شدم به درستی کار میکنه
ولی به دلایلی نمی تونم دیتا بیس رو خرد کنم و تکه تکه بشه ...
از طرفی مطلبی در باره کتابخانه thread مطالعه کردم که البته در انجمن مطالب خیلی زیادی در این باره نیست و مطالبی هم که هست به خاطر گنگ بودن برای من خیلی مشکلم رو برطرف نکرد
عزیز و استادی هست که بتونه من رو راهنمایی کنه که چه طور باید برای این فرایند از این کتابخونه کمک بگیرم با توجه به توضیحات زیر
1_ این عملیات در شروع برنامه هر بار انجام میشه و زمانی که صفخه اسپلش برنامه میاد 2 ثانیه وقت دارم که این عملیات رو انجام بدم
چه طور میتونم این عملیات رو بدم به یه " نخ " دیگه تا برنامه کرش نکنه؟؟
با تشکر
از همه اساتید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.