mehran3d 75 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام برهمه دوستان من برای پروژم نیاز دارم تا get element رو توی سرویس انجام بدم توی اکتیویتی اوکی هست اما توی سرویس نمیتونم از WebViewExtras و WebView استفاده کنم امکان گرفتن المنت با سرویس هست؟؟ یا اگه کسی بتونه کد سمت سرور گرفتن المنت با php رو بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ سلام بر همگی من هم دقیقا همین مشکل را دارم. تو سرویس تو قسمت Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub دستورات گت المنت WebViewExtras و WebView را با اینشیالیز و ... قرار دادم و یک جاب هم دادم بهش Dim HttpJob1 As HttpJob و ساب هم براش گذاشتم Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success = False Then ToastMessageShow("شرایط اتصال به مدیریت مشکل دارد.",True) Else ToastMessageShow("در حال حاضر نمایش رخدادی ....",True) End If End Sub دستور jobdone اجرا میشه ولی از گت المت ها خبری نیست یعنی همه رقم تست کردم نشده اگر تو jobdone بیام و CallSub(Main,"stsnotif") قرار بدم بره تو اکتیویتی همه چیز اوکی هست ولی این که هردفعه اکتیویتی فعال بشه که درست نیست اگر بشه همه فعالیتها تو سرویس انجام بشه خوبه کسی هست که در سرویس گت المنت کرده باشه؟ میشه راهنمایی کنید...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ کد رو نوشتم و از کال ساب استفاده کردم مشکل اینه که فقط یک بار و وقتی که اکتیویتی ای که ساب توش هست فعاله اجرا میشه برنامه رو فورس استاپ میکنم و دوباره اجرا کنم انجام میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ به نظر میاد در سرویس نمیشه گت المنت کرد فقط من تونستم یک اکتیویتی دیگه رو فعال کنم و اونجا گت المنت را انجام بدم CallSub(Main,"stsnotif") کسی هست که در سرویس گت المنت کرده باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1396/01/20, 21:33:40، mobah گفته است : کسی هست که در سرویس گت المنت کرده باشه؟ خب برادر خودتون هم میگید. یه تاپیک قدیمی رو آوردید بالا که اینجا هم گفته شده امکانش نیست. اما بازهم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ دوستان لطف میکنید یه نیگاه کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ لطفا دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز ببینید سرویس امکان نداره بتونه یک اکتیوتی رو لود کنه شما بگید چیکار میخوایید بکنید من توضیح بدم بهتون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ نمیدونم دقیقا میخواهید چیکار کنید ولی تا حدودی میتونید با CallSub کردن کارتون رو انجام بدید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ بله آقا محسن میدونم ماهیت سرویس اجرا در بکگرانده آقای ایزدی اگه از callsub. استفاده کنم برای گرفتن یک المنت بعد از دریافت صفحه sub process_html فراخوانی میشه برای استفاده از html دریافت شده نمیدونم چطور اون رو استفاده کنم _______ من میخوام با استفاده از سرویس مثلا هر یک ساعت مقدار یک المنت رو دریافت کنم و به دیتابیس آفلاینم اضافه کنم که دیگه کاربر مجبور نباشه هر یک ساعت اکتیویتی رو باز کنه اگه از callsub استفاده کنم چطور میتونم sub process_html. رو هندل کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ و همچنین اگه اکتیویتی بسته باشه میتونم از callsub برای فراخوانی sub استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ به جای وب ویو فکر کنم بشه از httpjob استفاده کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
سلام برهمه دوستان
من برای پروژم نیاز دارم تا get element رو توی سرویس انجام بدم
توی اکتیویتی اوکی هست اما توی سرویس نمیتونم از
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.