mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من می خوام یک منو مثل این درست کنم که فکر کنم مال خود گوشی هست که میشه دکمه رو جاش رو عوض کرد این اسکرین چه جوری باید درست کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید اسپم دادم UP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام البته ببخشید ا سپم میدم این دکمه فقط در گوشی های هست که دکمه منو ندارند مثل j7 اما در گوشی های که دارند دکمه منو نیست و با دکمه خود گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بفرما http://answercenter.ir/topic/8548-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-4%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید میشه کتابخانه Dragable را برام قرار بدید البته ببخشید تاپیک جدید در درخواست کتابخانه نزدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بفرما http://s7.picofile.com/file/8242663176/Dragable.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ممون اما من الان یک مشکل دارم وقتی درست میکنم پنل میره زیر وب ویو چی کار کنم>؟ اما وقتی پنل رو برا میدارم درست میشه اما دیگهدرگ نمیشه چی کار کنم با پنل بیاد رو وب ویو؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ وب ویو رو داخل پنل لود کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ممنون این شد اما الان دکمه از صفحه هم میره بیرون می خوام از صفحه بیرون نزنه چی کار کنم؟ و دو رویداد باتن روی پنل رو چه طوری بدم الان وقتی رویداد کلیک بش میدم هیچ اتفاقی نمی افته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام من می خوام یک منو مثل این درست کنم که فکر کنم مال خود گوشی هست که میشه دکمه رو جاش رو عوض کرد
این اسکرین
چه جوری باید درست کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.