emirhussain 7 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان ببخشید اگه من سوالم مبتدیه آخه اول کارم دوستان من کد زیر رو نوشتم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("studentlist") Dim top As Int top = 0 Dim a1 () As String a1 = Array As String("chapter1","chapter2","chater3","chapter4") For i = 0 To a1.Length - 1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,top,100%x,110dip) top = top + 130dip p1.LoadLayout("item") Labelname.Text = a1(i) Next End Sub نتیجه عکس زیر بوده کسی می دونه چه جوری کد ها رو کپی کنم که نام پدر،نام خانوادگی،کد ملی و عکس رو تغییر بدم (اخه این کد ها رو رو فیلم آموزشی نوشتم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام لازم به کپی کردن کد ها نیست؛ شما باید از دیتابیس استفاده بکنید. آموزش کامل مولتی پنل با دیتابیس رو آقای ایزدی در انجمن قرار دادن. موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.