haspic123 34 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ من با این دستور ها می خوام یک فولدر رو در حافظه خارجی بسازم اما تو کارت حافظه فولدر رو نمیسازه علت چیه File.mkdir(storage/ sdcard1/," folder1") File.mkdir( mnt/ext_sdcard/,"folder1") File.mkdir( sdcard2/,"folder1") پرمیشن نوشتن در کارت حافظه هم اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ خوب با این دستور میاد و یک پوشه داخل حافظه داخلی درست می کنه نه در مموری کارت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز کدهاتون رو توی تگ کد قرار بدین تا خوانا تر بشه مسیر رو اشتباه میدید عزیز به صورت زیره If File.Exists(File.DirRootExternal,"yourfoldername")=False Then خوب این دستور شما میاد فولدر رو تو حافظه داخلی میسازه من می خوام در مموری کارت فولدر رو بسازه File.MakeDir(File.DirRootExternal,"yourfoldername") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ این رو تست کنید File.MakeDir("/storage/sdcard1/","yourfoldername") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ ممنونم ولی هدف اصلی من تغییرات در مموری کارت هست یعنی بتونم تغییر نام بدم حذف کنم کپی و ..... با دستورات جاوا می تونی کمک کنی سپاسگذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ در این صورت یک کتابخونه لازمه درست بشه من سعی خودمو میکنم برسم حتما یه کتابخونه واسه این کار درست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ کسی هست کمک کنه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ هزار بار از این کدها استفاده کردم مثلا این کدها "mnt/sdcard2" "storage/sdcard1/" و ...... اینها همشون در خواندن مسیرشون مموری کارت هست اما در نوشتن به هیچ وجه یک پوشه تو این مسیر ساخته نمیشه پرمیشن حالت نوشتن هم اضلفه کردم اصلا شما خودتون چجوری از کارت حافظه استفاده می کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ جوابهای همه عزیزان صحیح است فقط باید کمی دقت کنید اگه بازم پیداش نکردی مسیر پوشه را با کد پایین میتونی پیدا کنی Label1.Text=File.Combine(File.DirRootExternal,"BABA MAN INJAM") من اینجا تو لیبل چاپ کردم مسیرو شما میتونی تو Log بذاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ بفرما دوست عزیز کتابخونه javaobject رو تیک بزن و متد زیر رو به اکتیویتیت اضافه کن #If java import java.io.File; public void creatfolder(String foldername) { File f = new File( "/storage/sdcard1/"+foldername); if (!f.exists()) { f.mkdirs(); } } #End If دسترسی نوشتن کارت حافظه AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) و درنهایت هم نحوه استفاده Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("creatfolder",Array As Object("yourfoldername")) با اجرای متد بالا پوشه مورد نظر تو مموری کارت ساخته میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ لطفا جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ ممنونم ولی هدف اصلی من تغییرات در مموری کارت هست یعنی بتونم تغییر نام بدم حذف کنم کپی و ..... با دستورات جاوا می تونی کمک کنی سپاسگذارم سلام دوستم تمامی این عمل هارو می تونید انجام بدید!!! اصن بعیده چون برنامه بیسیک نسخه 6 هستش و این کدهای پرکاربرد تعبیه نشده باشه بنده یادمه قدیم ندیما پشتیبان گیر و نمیدونم عکس پروفایل و اینجور چیزا رو توی مموری کارت انجام میدادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی کسی با این مشکل بر نخورده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اساتید محترم یعنی تو بیسیک به هیچ روشی نمیشه تو مموری کارت عمل نوشتن انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، برای ساخت یک دایرکتوری (پوشه) در حافظه خارجی دستگاه از کد زیر استفاده می شه: File.MakeDir(File.DirRootExternal, "name") موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز کدهاتون رو توی تگ کد قرار بدین تا خوانا تر بشه مسیر رو اشتباه میدید عزیز به صورت زیره If File.Exists(File.DirRootExternal,"yourfoldername")=False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"yourfoldername") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان به خوبی شمارو راهنمایی کردن اینم تیکه کد که چک میکنه پوشه مورد نظر وجود داره یا نه بعد میسازدش » If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"ARTA") Then Return Else File.MakeDir(File.DirRootExternal,"ARTA") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان به خوبی شمارو راهنمایی کردن اینم تیکه کد که چک میکنه پوشه مورد نظر وجود داره یا نه بعد میسازدش » If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"ARTA") Then Return Else File.MakeDir(File.DirRootExternal,"ARTA") End If سلام ، نمی دونم اسپم محسوب می شه یا نه ولی تکه کدی که شما دادید چک می کنه که آیا فایل ARTA یک پوشه هست یا یک فایل! برای چک کردن برای چک کردن وجود پوشه از این کد استفاده می شه: If File.Exists(File.DirRootExternal, "name") = False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal, "name") End If مدیران عزیز قفل کنن تاپیک رو به نتیجه رسیدیم فکر کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
من با این دستور ها می خوام یک فولدر رو در حافظه خارجی بسازم اما تو کارت حافظه فولدر رو نمیسازه علت چیه
پرمیشن نوشتن در کارت حافظه هم اضافه کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.