101011 50 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان به یه مشکل خیلی سخت برخوردم هر کاری هم کردم نتونستم برطرفش کنم تو ویندوز 8 وقتی میخوام وارد بشم میزنه sign out هر کاری به ذهنم می رسید کردم نشد حتی رفتم از بووت ساعت رو تغییر دادم نشد راه چاره چیه دوستان?چجوری میتونم وارد ویندوز بشم? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستانبه یه مشکل خیلی سخت برخوردم هر کاری هم کردم نتونستم برطرفش کنم تو ویندوز 8 وقتی میخوام وارد بشم میزنه sign out هر کاری به ذهنم می رسید کردم نشد حتی رفتم از بووت ساعت رو تغییر دادم نشد راه چاره چیه دوستان?چجوری میتونم وارد ویندوز بشم? تا اونجایی که من میدونم ربطی به ساعت نداره. شما باید safe mode وارد بشین... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ چیکار کنم یه به طور عادی وارد ویندوز بشم? راه حل این مشکل چی هست? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.