sajad325 76 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ تصویری از مشکل در اجرای سمپل اپکامپت ورژن 3.20 : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ :gerye: :gerye: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ مشکل و یک سوال دارم در اپ کامپت 3.20 مگه نباید مسیر پوشه ریسورس و اپ کامپت لیوت رو معرفی کرد یا نمی خواهد توی سورسی که داده بوید نخواسته بود لطفا اگه میشه نحوه را اندازی ورژن 3 ش رو میخواهم مشکل با سورس 3.20 : ------------------------------ ادامه اررور ------------------ اینم ورژن های sdk م و با اندروید api 23 پروژه م رو کمپایل می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ کسی نیست خیلی وقت هست منتظرم - دیشب تا حالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام میشه یکی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ ادرس پوشه های ریسورس رو درست ندادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @, sdk شما اپدیت نیست توی بخش اکستراس ورژن android support repository باید 30 یا 33 باشه شما با هیتلر شکن Sdk رو اپدیت کنید درست میشه تو تصویر پست اول اون خط بالایی که Extend شده رو کامنت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @, sdk شما اپدیت نیست توی بخش اکستراس ورژن android support repository باید 30 یا 33 باشه شما با هیتلر شکن Sdk رو اپدیت کنید درست میشه تو تصویر پست اول اون خط بالایی که Extend شده رو کامنت کن به 33 اپدیتش کردم ولی بازم فروس کلوز میده و میخواستم بدونم چطوری را اندازیش کنم از صفر میخواهم لطفا بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @, شما نسخه بیسیک قبلی هر چی بوده رو حذف کن حتی کتابخانه ها یا جا به جا کن یه جای دیگه بیسیک 6 رو نصب کن کتابخانه هایی که مربوط به متریال و راه اندازیش هستش رو بریز داخل پوشه کتابخانه بعد اون موقع از مثال کامپایل بگیری برات اجرا میشه راه اندازی پیچیده ای نداره اگه ارور ریسورس میده مشکل از قسمت sdk شماست چون تو بیسیک 6 اکثر ریسورس هارو از sdk میگیره قبلاً باید یه سری ریسورس خودمون میدادیم که الان اون طوری نیست اگه ارور دیگه ای داد ارور رو قرار بدید چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @, شما نسخه بیسیک قبلی هر چی بوده رو حذف کن حتی کتابخانه ها یا جا به جا کن یه جای دیگه بیسیک 6 رو نصب کن کتابخانه هایی که مربوط به متریال و راه اندازیش هستش رو بریز داخل پوشه کتابخانه بعد اون موقع از مثال کامپایل بگیری برات اجرا میشه راه اندازی پیچیده ای نداره اگه ارور ریسورس میده مشکل از قسمت sdk شماست چون تو بیسیک 6 اکثر ریسورس هارو از sdk میگیره قبلاً باید یه سری ریسورس خودمون میدادیم که الان اون طوری نیست اگه ارور دیگه ای داد ارور رو قرار بدید چک کنم اینو میخواهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
تصویری از مشکل در اجرای سمپل اپکامپت ورژن 3.20 :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.