Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، دوستان من می خواستم ببینم اگر ما از متد SetBackgroundImage استفاده کنیم چه تفاوتی با Background داره؟ (توی متد دوم که ذکر کردم باید از متغیر BitmapDrawble استفاده بشه.) و این که آیا در سرعت و کیفیت تفاوتی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ کد های ViewWrapper بیسیک فور اندروید : SetBackgroundImage public void SetBackgroundImage(Bitmap Bitmap) { BitmapDrawable bd = new BitmapDrawable(); bd.Initialize(Bitmap); ((View)getObject()).setBackgroundDrawable((Drawable)bd.getObject()); } Background public void setBackground(Drawable drawable) { ((View)getObject()).setBackgroundDrawable(drawable); } هیچ فرقی ندارن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام پراپرتی Background از نوع Drawable مقدار میگیره. نمونه کد » Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.Red,0) Activity.Background = cd ولی تابع setBackgroundImage از نوع Bitmap هستش. Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png") سلام ، تصور کنید من می خوام برای باتن خودم عکس قرار بدم (یا هر ویوی دیگه ای) استفاده از کدوم مناسب تره؟! سرعت کدوم بیشتر و کدوم استاندارد تره؟! آیا تفاوتی در کیفیت اون ها مشاهده می شه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، تصور کنید من می خوام برای باتن خودم عکس قرار بدم (یا هر ویوی دیگه ای) استفاده از کدوم مناسب تره؟! سرعت کدوم بیشتر و کدوم استاندارد تره؟! آیا تفاوتی در کیفیت اون ها مشاهده می شه؟! setBackgrondImage بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ setBackgrondImage بهتره از چه نظر؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ کد های ViewWrapper بیسیک فور اندروید : SetBackgroundImage public void SetBackgroundImage(Bitmap Bitmap) { BitmapDrawable bd = new BitmapDrawable(); bd.Initialize(Bitmap); ((View)getObject()).setBackgroundDrawable((Drawable)bd.getObject()); } Background public void setBackground(Drawable drawable) { ((View)getObject()).setBackgroundDrawable(drawable); } هیچ فرقی ندارن. سلام ، خیلی ممنون بابت پاسخ خوبیتون. من نمی دونم چرا متد SetBackgroundImage رو اضافه کردن در حالی که Background با قابلیت شخصی سازی بیشتری هست!!! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام پراپرتی Background از نوع Drawable مقدار میگیره. نمونه کد » Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.Red,0) Activity.Background = cd ولی تابع setBackgroundImage از نوع Bitmap هستش. Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
با سلام ،
دوستان من می خواستم ببینم اگر ما از متد SetBackgroundImage استفاده کنیم چه تفاوتی با Background داره؟ (توی متد دوم که ذکر کردم باید از متغیر BitmapDrawble استفاده بشه.)
و این که آیا در سرعت و کیفیت تفاوتی داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.