Mr Mansour 325 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من کلا اسلاید منو رو با این کتابخانه راه اندازی کردم تنها مشکل بنده این هستش که نمیخوام FullScreen بشه تا حالا کار نکردم باهاش و نمیدونم چجوریه میخوام که فقط روی ActionBar باشه بس منتظر جوابتون هستم بدجور کارم گیره مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من کلا اسلاید منو رو با این کتابخانه راه اندازی کردم تنها مشکل بنده این هستش که نمیخوام FullScreen بشه تا حالا کار نکردم باهاش و نمیدونم چجوریه میخوام که فقط روی ActionBar باشه بس منتظر جوابتون هستم بدجور کارم گیره مرسی withDisplayBelowToolbar رو false بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من کلا اسلاید منو رو با این کتابخانه راه اندازی کردم تنها مشکل بنده این هستش که نمیخوام FullScreen بشه تا حالا کار نکردم باهاش و نمیدونم چجوریه میخوام که فقط روی ActionBar باشه بس منتظر جوابتون هستم بدجور کارم گیره مرسی سلام.اگه درست منظورت رو فهمیده باشم باید خاصیت withTransluscentStatusbar رو Falseقرار بدی (withTransluscentStatusbar(False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ تست کردم ولی اتفاق خاصی نیوافتاد کلا کم کم دارم ازش بی خیال میشم AHNavigation به این صورتی که می خوام انجام میشه ؟؟ یا همین خوبه ؟؟ ولی این status Color رو هم میگیره و اکشن بارم کلا به هم میریزه دوستان راهنمایی کنن یه چی تو سبک Telegram میخوام ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr Mansour 325
با سلام
من کلا اسلاید منو رو با این کتابخانه راه اندازی کردم
تنها مشکل بنده این هستش که نمیخوام FullScreen بشه
تا حالا کار نکردم باهاش و نمیدونم چجوریه
میخوام که فقط روی ActionBar باشه بس
منتظر جوابتون هستم بدجور کارم گیره مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.