mohammad3250 206 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام من یک لایوت main دارم وقتی وارد یک لایوت دیگه میشم و بک میزنم صفحه سفید میشه و اگه از Activity_Create اسفاده میکنم ایتم ها دوتا میشه راهنمایی کنید اطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ در در 1395/04/28, 15:11:34، محمد رشوند گفته است : @@mohammad3250, سوالتون مبهمه کد هاتون رو قرار بدید مشکلتون رو برطرف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("home") Activity_Create(true) شما اینجا فقط اکتیوتی مورد نظر رو استارت کن stratactivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ شما اینجا فقط اکتیوتی مورد نظر رو استارت کن stratactivity در اکنیویتی home نمیشه خودشو start کرد که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @@mohammad3250, سوالتون مبهمه کد هاتون رو قرار بدید مشکلتون رو برطرف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام من یک لایوت main دارم وقتی وارد یک لایوت دیگه میشم و بک میزنم صفحه سفید میشه و اگه از Activity_Create اسفاده میکنم ایتم ها دوتا میشه راهنمایی کنید اطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.