mehrabmmp 528 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقتی سورس رو ران میکنم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام شرمنده واضح توضیح ندادم بیسیک من نسخه 6 هستش و هر وقت سورسی که توش تولبار باشه ران میکنم این ارور رو میده رفتم به مسیری که ارور میداد یه فایل theme.xml هست و محتویاتش اینه نمیدونم چرا به windowsnotitle گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ تو نسخه شش راه اندازی متریال خیلی فرق کرده شما برو یاد بگیر راه اندازی رو دیگه خیلی به ریسورس احتیاجی نداره و بیسیک شش نیاز داره همه چیتون اپدیت باشه کتابخانه اپ کامپت رو اپدیت کنید+sdkکامل و اپدیت شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام شرمنده واضح توضیح ندادم بیسیک من نسخه 6 هستش و هر وقت سورسی که توش تولبار باشه ران میکنم این ارور رو میده رفتم به مسیری که ارور میداد یه فایل theme.xml هست و محتویاتش اینه Untitled.png نمیدونم چرا به windowsnotitle گیر میده NoActionBar رو بجای DarkActionBar قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سوالتون رو واضح بپرسید دوست عزیز از چه نسخه بیسیک استفاده میکنید ریسورسی که تو سورس فراخونی کردید برای چه چیزی استفاده شده برای خود سورسه یا اینکه شی متریالی رو جدا فراخونی کردید تو کد نویسی کلی تاپیک در مورد مشکلات متریال زده شده مطالعه کنید مشکلتون برطرف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
وقتی سورس رو ران میکنم این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.