ali777795 11 ارسال شده در 18 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 سلام دوستان من یه سوالی داشتم تو برنامه من سیستم عددبه کار برده شده می خواستم بدونم اگه این سیستم تو برنامه من باشه ایا دیگر مارکت ها مثل مایکت برنامم قبول می کنن یا نه چون می دونید که بعضی از تبلیغات عدد تبلیغ برنامه هایی هستند که توی کافه بازار لینکشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 18 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2016 دوستان فکر نکم همچین کاری بشه کرد چون یجورایی مال همن دیگه اگه درست فکر می کنم اگر ممکنه چند تا سیستم تبلیغاتی معرفی کنید که خوب باشن ببخشید من تا حالا تبلیغات انجام ندادم نمی دونم چجوریه دقیق فقط یخورده با عدد کار کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 19 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 دوستان کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 سلام ، مارکت مایکت و کندو قبول می کنن و مشکلی ندارن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HBHBHB 2 ارسال شده در 11 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2016 با سلام و وقت به خیر ، ایران اپس هم اگه کیفیت برنامه قابل قبول باشه کاری نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 11 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2016 مایکت و کندو مگه فروش هم دارن.....یا اصلا چند تا کاربر رو گ.شیشون مایکت و کندو نصبه ایران اپس هم که دیگه چی بگم...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 11 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2016 در 1 ساعت قبل، shahrokhnazari گفته است : مایکت و کندو مگه فروش هم دارن.....یا اصلا چند تا کاربر رو گ.شیشون مایکت و کندو نصبه ایران اپس هم که دیگه چی بگم...... مایکت فروش داره !!!! دوست عزیز به شخصه میتونم بگم درآمد من از مایکت بیشتر از بازاره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 12 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2016 اولا:مایکت درآمدش از بازار بیشتره به خاطر سیاست های احمقانه بازار.همینجوری هم نمیگم.خودم تجربه کردم.(این شکلکه به خاطر بازار داره حالش به هم میخوره) دوما:اگه تو یه برنامه تبلیغ عدد بذاریم و تو مایکت منتشر کنیم مطمئنید تببلیغ نشون داده میشه؟آخه عدد تو رسانه ها وضعیت برنامه رو تو بازار مینویسه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.