Hami313 0 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ من دارم یه اپلیکیشن میسازم برای اندروید و به یکی دوتا مشکل بر خوردم که دوستانی که راه حل رو میدونن لطفا کمک کنن... خب مشکلم ایناست: 1-میخوام وقتی طرف روی باتون کلیک کرد عکس باتون عوض شه و یک عکس دیگه که بی متنه بیاد روش..اینو بلدم که وقتی روش کلیک شد چطوری عکسش ناپدید شه...ولی نمیدونم چطوری بعد ازینکه نا پدید شد دوباره بیاد 2-یه سورس گرفتم که اسمش Crop بود و یاد میداد کد هایی رو برای انتخاب عکس از گالری و عکس گرفتن با دوربین و کراپ کردن...خوب بود تونستم استفاده کنم...مثلا برای استفاده ازش مجبور بودم یه ایمیج ویو خالی بذارم که وقتی طرف روش کلیک کرد بره توی گالری ولی من میخوام استفاده کننده از برنامه توی اکتیویتی قبلی عکسشو انتخاب کنه و توی اکتیویتی بعدی عکسی که توی قبلی انتخاب کرده بیاد...بدجوری به بن بست خوردم...دوستان هر کی تونست به هر کدوم جواب بده خیلی ممنون میشم.. با تشکر پایان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @@Hami313, 1 - از ToggleButton استفاده کن نیاز به هیچ کتابخانه ای نداره و یه ساب داره که باید براش تعریف کنید Sub btn_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then //button ba matn Else //button bedon matn End If End Sub میتونی هر دستوری رو بنویسی برای دومی هم یه باتن بزار تو یه اکتیوتی و یه ایمیج ویو بزار که مخفی باشه و قابل دیدن نباشه وقتی روی باتن کلیک شد و کراپ کامل شد عکس درست شد ایمیج ویو معلوم بشه یا اینکه وقتی کراپ کامل شد تصویر ذخیره شده رو توی اکتیوتی بعدی بیارش تو ایمیج ویویی که اونجا داری چیز سختی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.