mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان تو سرویس چجوری شرط بزارم که اگه فلان برنامه مثلا گالری باز شد بیا یه کاری بکن یا یه توستی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سلام. فکر میکنم با کتابخانه PNBroadCastReciver که نوشته ی آقای نیکروان هست, میشه اینکارو کرد فرستاده شده از P01Yِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این موضوع بارها بحث شده یه سرچ کنید باید اول لیست اپلیکیشن ها رو بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این موضوع بارها بحث شده یه سرچ کنید باید اول لیست اپلیکیشن ها رو بگیرید میشه لینک بدید من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم چی باید سرچ کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سلام میشه کسی راهنمایی کنه بنده هم احتیاج دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
تو سرویس چجوری شرط بزارم که اگه فلان برنامه مثلا گالری باز شد بیا یه کاری بکن یا یه توستی بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.