seyyedali 77 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ یه سوال داشتم.من وقتی اطلاعات رو از دیتابیس لود میکنم ،متن هام تو در تو میشن، یعنی فاصله بین خطوط خیلی کمه.چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ ممنون میشه دوستان یه راهنمایی بکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mreza 31 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ یه سوال داشتم.من وقتی اطلاعات رو از دیتابیس لود میکنم ،متن هام تو در تو میشن، یعنی فاصله بین خطوط خیلی کمه.چه کنم؟ Dim sm1 As SmartString sm1.SetLineSpace(ViewName,Multiplier) ViewName : اسم ویو که میخوای فاصله بین خطوط زیادشه (مثال: label1) Multiplier : ضریب اندازه فاصله (متال:1.5) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
یه سوال داشتم.من وقتی اطلاعات رو از دیتابیس لود میکنم ،متن هام تو در تو میشن، یعنی فاصله بین خطوط خیلی کمه.چه کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.